INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - AALBORG 6-0

Claudiu Keşeru ştie cine merită laudele după victoria la scor cu Aalborg: "Arlauskis e eroul, nu eu"

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 septembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 19 septembrie 2014 01:19

Deşi a marcat un hattrick, Claudiu Keşeru i-a mulţumit portarului lituanian pentru că a salvat-o pe Steaua în prima repriză.

- Claudiu, cum explici diferenţa de joc între cele două reprize?
- Cred că nu am fost destul de agresivi în prima parte. Am avut noroc şi am reuşit să păstrăm poarta neperforată. E o vorbă în popor, am cam strîns puţin din fund... Totuşi, în repriza secundă ne-am revenit şi ne-am făcut jocul nostru obişnuit.

- Ce s-a întîmplat la penalty? Te-ai certat cu Rusescu?
- Sînt chestii care au rămas doar la cîteva cuvinte aruncate şi nimic mai mult. Important este că am cîştigat, am luat trei puncte importante. Sigur că sînt bucuros că am reuşit un hattrick în cupele europene, însă cred că mai importante au fost intervenţiile lui Arlauskis.

- Aţi sărbătorit într-un mod inedit, aţi exersat dansul acela înainte?
- Nu, nici vorbă! Cu Varela am vorbit ceva la începutul meciului şi d-asta am ales să dansăm după gol, dar nu repetaserăm înainte. Oricum, mă bucur că atmosfera la echipă e aşa de bună, asta ne face să ne autodepăşim uneori.

- Cum a fost să jucaţi fără spectatori?
- E cel mai urît lucru pentru un fotbalist. N-are nici un farmec să joci pe un stadion gol. Iar cînd mai şi cîştigi şi o faci şi la asemenea scor, nici n-ai cu cine să te bucuri. Ar fi fost frumos să celebrăm reuşitele şi victoria cu fanii noştri. Noi ţinem la ei şi ştim că şi ei ne iubesc, ne-ar fi plăcut să fim împreună împotriva danezilor.

- După acest succes crezi că aţi devenit favoriţi la calificare?
- Nu cred. Toate partidele sînt diferite, ba chiar şi reprizele. Nu aţi văzut că aşa s-a întîmplat cu Aalborg? Noi trebuie să rămînem concentraţi pînă la final pentru a ajunge în primăvara europeană.

"I-am mulţumit mult lui Arlauskis. A avut intervenţii providenţiale în prima repriză, ne-a ţinut în meci. A arătat încă o dată că e un portar excelent" (Claudiu Keşeru, atacant Steaua)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
mplttev
mplttev  •  19 Septembrie 2014, 18:38

Bineânțeles, sunt câțiva prezentatori tâmpiți care l-au luat în răspăr de cum a venit pe Arlauskis că nu e bun, că are ieșiri pripite că n-are valoarea lui Tătărușanu și așa mai departe. Cine dracu pune toți habarnauții să vorbească despre fotbal ?

ghete.aur.furate
ghete.aur.furate  •  19 Septembrie 2014, 12:20
Postat de eagleye pe 19 Septembrie 2014, 12:16

Poate e gay.

... ai vazut stirea de ieri in care favoritii tai ... cand pacalicii de la dinam9,s-au dus la o scoala generala....iar un pusti de vreo 8-9 ani,ii zice lu' alexe marius "Steaua v-a batut cu 5-2",la care alexe ... ii face semn sa taca ! Hahahahahahaha AU AJUNS COPIII DE CLASA A III IN CAPITALA SA FACA MISTO DE FOTBALISTII VOSTRI Sunteti o rusine de club distrus de securisti .

eagleye
eagleye  •  19 Septembrie 2014, 12:16
Postat de bobomax pe 19 Septembrie 2014, 10:00

Baiatul asta e enervant de modest si cu atata bun simt ....

Poate e gay.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează