INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  NK VARAZDIN - DINAMO 1-2 (ÎN TUR 2-2)

Cohn: "Contează că ne-am calificat. Sper să prindem un adversar accesibil"

Dinamo s-a calificat în play-off-ul Europa League
Dinamo s-a calificat în play-off-ul Europa League

Articol de GSP - Publicat joi, 04 august 2011 00:00 / Actualizat vineri, 05 august 2011 10:07

Fostul acţionar dinamovist Vladimir Cohn a felicitat echipa din "Ştefan cel Mare" pentru calificarea în play-off-ul Europa League după 2-1 în deplasare cu NK Varazdin. VIDEO » Rezumatul partidei Varazdin - Dinamo 1-2

"Dinamo s-a calificat, asta cotează, cum am ajuns în play-off contează mai puţin! Sper să prindem un adversar accesibil. E o bucurie, nu e o ruşine! Sper că Dinu îşi va reveni. aşa în viaţă, la o anumită vîrstă apar şi astfel de lucruri", a spus Vladimir Cohn la televiziunea sportro.

Dinamo a obţinut calificarea în play-off-ul Europa League după 2-1 în deplasare cu NK Varazdin, goluri Ionel Dănciulescu (min. 7), Cătălin Munteanu min. 26), respectiv Golubar (min. 14). În tur, cele două echipe terminaseră la egalitate, scor 2-2. Mîine este tragerea la sorţi pentru play-off-ul Europa League.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează