INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ARSENAL - CSKA MOSCOVA 4-1

Coincidență uluitoare în Europa League: antrenorul a folosit aceiași jucători ca în urmă cu 12 ani! Împreună au 143 de ani!

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de - Publicat vineri, 06 aprilie 2018 11:39

Serghei Ignașevici, 39 de ani, gemenii Aleksei și Vasili Berezuțki (36) și goalkeeperul Igor Akinfeev (32), toți la ȚSKA Moscova, n-au mai rezistat în fața "tunarilor", ca în urmă cu 12 ani. 0-0 atunci, 1-4 acum.

Când au citit foaia meciului, jurnaliștii englezi au remarcat imediat. La fel, fanii lui Arsenal, cum a început partida de joi seară. Patru chipuri erau foarte cunoscute în echipa moscovită.

Pe 1 noiembrie 2006, la una dintre primele apariții ale "tunarilor" pe Emirates în Champions League, ȚSKA a venit cu același portar și același trio în apărare:

- Igor Akinfeev, goalkeeper, va împlini mâine 32 de ani (e din 2003 la ȚSKA)
- Vasili Berezuțki, dreapta, 36 de ani pe 20 iunie (din 2002);
- Serghei Ignașevici, centru, 39 de ani pe 14 iulie (din 2004);
- Aleksei Berezuțki, stânga, 36 de ani pe 20 iunie (din 2001).

În 2006, Steaua juca în grupele Ligii Campionilor, învingând-o pe Dinamo Kiev în Ucraina cu 4-1 și înfruntându-le în Ghencea pe Real și Lyon.

În 2006, echipa gemenilor Berezuțki, a lui Ignașevici și a tânărului Akinfeev (avea 20 de ani atunci) remiza la Londra, 0-0, după ce îi bătuse pe englezi la Moscova cu 1-0.

În 2018, cei patru au 143 de ani împreună. Reflexele au scăzut, defensiva rusă cedând total în primele 45 de minute. A fost 4-1 pentru Arsenal, care nu mai poate pierde semifinalele Europa League.

Vezi și: FOTO + VIDEO Gol senzațional în Europa League, care îl concurează pe cel al lui Ronaldo: "Dumnezeule, ăsta e golul sezonului!"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează