INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  HAJDUK SPLIT - FCSB 0-0

CORESPONDENȚĂ DIN CROAȚIA Dică a trecut peste cuvântul lui Gigi! Și a avut dreptate » Gestul neașteptat al antrenorului

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat vineri, 10 august 2018 08:52

Antrenorul Nicolae Dică şi-a impus voinţa în alcătuirea primului ”11” pentru aseară, titularizându-l pe Bălaşa (23 de ani) în ciuda criticilor dure ale lui Becali în Hajduk-FCSB 0-0.

A venit şi marele moment în care Dică s-a impus în faţa patronului!

O premieră, aseară, fiindcă de obicei tehnicianul era atent la "indicaţiile preţioase" din lojă. Cu toate că Gigi Becali l-a criticat public pe Mihai Bălaşa, spunând că se teme ori de câte ori mingea e la fotbalistul pe care a plătit 500.000 de euro, Nick a mizat tot pe fundaşul căruia i se caută înlocuitor în primul "11".

Dică a renunţat la varianta de a-l trece pe Momcilovici în centru alături de Planici şi pe Morais fundaş stânga.

Patronul a întors foaia înaintea meciului.

"Sunt unii jucători care evoluează mai bine dacă sunt criticaţi şi dacă e presiune pe ei. Să vedeţi ce bine o să joace Bălaşa cu Hajduk! Asta după ce am pus presiune pe el. Dacă aşa se concentrează, am zis să pun presiune", a declarat Becali. 

7
a fost nota primită de Bălașa din partea Gazetei Sporturilor pentru meciul de aseară, fiind unul dintre cei mai buni jucători ai meciului

12.000 €este salariul lunar al lui Bălaşa la FCSB

53 de meciuri a strâns fundaşul în tricoul FCSB-ului, marcând un gol

"Ceea ce faci în vestiar, ce faci când un coechipier are nevoie de tine, ce faci când antrenorul te pune în dificultate sunt lucruri ştiute doar de cei ce le trăiesc. Toate aceste lucruri nu sunt uitate de colegi"
Mihai Bălaşa cu 24 de ore înainte de meci, pe Instagram

Vezi și:  HAJDUK SPLIT - FCSB 0-0 // FOTO Roș-albaștrii au dezamăgit la Split, dar au rezistat fără gol primit » Calificarea se joacă în retur

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
blocatu
blocatu  •  11 August 2018, 23:21
Postat de duduianu pe 10 August 2018, 11:34

Perfect de acord! Tanase trebuie vandut dar nu il va lua nimeni. Va muri speranta. Dupa umila mea parere, Tanase e jucator de maxim Liga 2 de la noi.

ma, cum dracu` la Hagi toti jucau de rupeau, Tanase era ca un tavalug, aproape de nationala ...si de cand e la jiji e doar un penibil balerin preocupat de plonjoane pe gazon? nu cumva problema e in alta parte si nu la jucatori? e greu de crezut ca Alibec ala, de rupea la Astra, nu mai stie sa dea cu piciorul in minge la fcsb, Tanase la fel, Golfca nu mai zic! cum s-a intors Golofca la Botoseni, cum face iar senzatie! problemele sunt la fcsb, se pare, nu la jucatori!!!

trianon19
trianon19  •  10 August 2018, 15:48
Postat de andrei.f pe 10 August 2018, 13:24

Dică a pregătit foarte bine meciul, Steaua are şansa să fie prima echipă românească care elimină Haiduk. Dinam0 a fost eliminată de ăştia!

De cand a ajund dinamo un obiect de comparatie? dinamoul e unic in impotenta sa :))

trianon19
trianon19  •  10 August 2018, 15:47
Postat de vladut12 pe 10 August 2018, 13:44

Steaua face istorie in Europa! As usual!

Magica Steaua!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează