INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LUGANO - FCSB, JOI, 20:00, PRO TV, TELEKOM SPORT, GSP.RO

CORESPONDENȚĂ DIN ELVEȚIA » "Pentru primăvara europeană" » Conferința de presă a lui Nicolae Dică + ce a zis Dennis Man

Articol de - Publicat miercuri, 27 septembrie 2017 20:17

Steaua a venit la Lucerna să obţină tichetele pentru primăvara Europa League, acolo unde nu a mai ajuns din 2013, când a răpus Ajax Amsterdam şi a învins Chelsea pe Naţional Arena.

Roş-albaştrii speră să fie un semn o victorie în deplasare, diseară, cu Lugano, chiar dacă echipa n-a învins niciodată în Elveţia în cupele continentale în precedentele 6 deplasări.

"Ne dorim să învingem, acesta este obiectivul. Ştim că avem o şansă mare de a ne califica în primăvara europeană. Obiectivul e să ajungem în această fază, aşa că tratăm foarte serios", a comentat Dică. Sau Nick aşa cum îi spun şi puştii de la echipă. "Sper să nu conteze absenţele din lot.

Am discutat cu Alibec după jocul cu Dinamo, avea o problemă la spate şi am decis să rămână acasă. Trebuie să avem grijă de jucători. Nedelcu ar avea şi o problemă la picior, nu foarte gravă, după RMN, dar e posibil să lipsească două săptămâni".

Dică a continuat: "La Steaua atmosfera e foarte bună, mai ales după meciurile cu CFR Cluj şi cu Dinamo. Şi înainte era, fiindcă s-au obţinut rezultate pozitive. Budescu va mai executa penalty-uri, avem încredere în el, s-a întâmplat să rateze în Derby prima dată în carieră, dar e puternic şi a trecut peste moment". 

"Din afară poate părea un meci uşor, dar va fi foarte greu. I-am urmărit la ultimele trei meciuri. Lugano are jucători ofensivi de viteză, foarte buni, se bazează pe tranziţia pozitivă şi pot face mari probleme" Nicolae Dică, antrenor FCSB

Avancronica lui Dennis Man
- "Am avut încredere mereu că pot face faţă la Steaua, dar ţin să-i mulţumesc lui Nick că mi-a dat minute multe şi posibilitatea să joc"
- "Cu siguranţă va fi un meci destul de greu. Chiar dacă Lugano a pierdut 3-0 în ultima etapă, se va motiva să joace bine cu noi"
- "Este o partidă foarte importantă pentru mine. Sper să încep cu Lugano să dau goluri în Europa sau o pasă decisivă"
- "Va fi un avantaj pentru noi că jucăm la Lucerna. Alibec e căpitanul echipei, ne pare rău că nu este alături de noi, sperăm să facem un meci bun şi fără el"
- "Să-l întrebaţi pe Nick dacă voi bate penalty. Eu sunt gata oricând să execut"
- "Dacă vom învinge, vom fi mai aproape de primăvara europeană, vrem să batem ca să rămânem sus în clasamentul grupei"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
sexilian
sexilian  •  28 Septembrie 2017, 09:30

SA NU FACE-TI MODIFICARI ***,succesuri....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dimonty1
dimonty1  •  28 Septembrie 2017, 08:42

io sint sigur ca pe man nu al prinde sfirsitul canpionatului.. daca nici asta nu ajunge la una din primele 5 echipe din europa atunci nu m-ai avem nico sansa cu folbalu de la noi.. man e mult peste mutu da sper sa sa tina de treaba.. io zic ca spania se potriveste la el ca e incredibil de tehnic.. si are viteza.. poate fi conparat cu messi bineanteles ca are mult de munca da poate fi conparat ca calitati..

Vezi toate comentariile (2)
Comentează