INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  HAJDUK SPLIT - FCSB, JOI, 21:45, PRO TV, GSP.RO

CORESPONDENȚĂ GSP din CROAȚIA // Ce a declarat antrenorul lui Hajduk înaintea meciului cu FCSB + veste extraordinară pentru Steliano Filip

FOTO: Eduard Apostol / Gazeta Sporturilor +1   FOTO
FOTO: Eduard Apostol / Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat miercuri, 08 august 2018 21:30

Zeljko Kopic, antrenorul lui Hajduk Split, are postul în pericol înaintea "dublei" cu FCSB, din preliminariile Europa League. Totuși, tehnicianul croaților nu a părut afectat la conferința de presă premergătoare duelului de joi.  

  • Prima manșă se joacă joi, pe "Poljud", liveTEXT pe GSP.ro și în direct la PRO TV de la ora 21:45. 

"Avem multe probleme de lot, dar vrem să învingem, avem încredere în noi. Vrem victorie, asta e tot ce contează.  Am luat informații de la Steliano Filip și de la Ivan Pesici (n.r - jucător la Dinamo București, fost la Hajduk). Filip va fi mâine în lot, vom vedea ce va urma", i-a spus Kopic reporterului GSP.ro.

Filip, Pentru prima oară în lot

Steliano Filip va fi pentru prima oară în acest sezon în lotul lui Hajduk. Mai mult, returul de pe Arena Națională l-ar putea găsi chiar în postura de titular. Acesta a participat în acestă seară la antrenamentul oficial al celor de la Hajduk. 

Filip nu a jucat deloc în această vară, aflându-se în recuperare din cauza unei accidentări care i-a dat mari bătăi de cap.

Steliano Filip a ajuns la Hajduk Split la începutul acestui an, croații plătind 300.000 de euro în schimbul fundașului de 24 de ani.

Vezi și:  

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
adyy25
adyy25  •  08 August 2018, 23:38
Postat de Sorin Brasoveanu-Doky pe 08 August 2018, 23:32

***

Cat a costat Stelica? Uuuh. Da, o suma impresionanta. Pt Dinamo :)))

142284809886894
Sorin Brasoveanu-Doky  •  08 August 2018, 23:32

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rjka
rjka  •  08 August 2018, 23:01

Antrenorul lui haiduc split putea sa spună adevarul Steaua înseamnă CSA nimic mai mult

Vezi toate comentariile (4)
Comentează