INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GRUPA F, DUDELANGE - MILAN, 22:00

Danel Sinani, luxemburghezul care a răpus CFR Cluj, lăudat de antrenorul unui club legendar din Europa

Sinani (numărul 9), sărbătorind golul din manșa tur 
a play-off-ului Europa League contra celor de la CFR Cluj, scor 2-0 FOTO: Facebook @Dudelange
Sinani (numărul 9), sărbătorind golul din manșa tur a play-off-ului Europa League contra celor de la CFR Cluj, scor 2-0 FOTO: Facebook @Dudelange

Articol de GSP - Publicat joi, 20 septembrie 2018 16:23

Danel Sinani (21 de ani), luxemburghezul care a contribuit decisiv la eliminarea celor de la CFR Cluj din Europa League, marcând 3 goluri în cele două partide, e lăudat de Gennaro Gattuso, antrenorul lui AC Milan. 

  • Dudelange - AC Milan e astăzi, de la 22:00, în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și liveTEXT pe GSP.ro;
  • Dudelange a trecut de CFR Cluj în play-off-ul Europa League. Luxemburghezii au câștigat ambele manșe: 2-0 acasă și 3-2 la Cluj.

"Dudelange merită cu prisosință să fie în grupele Europa League. Au trecut de CFR Cluj și Legia Varșovia, echipe cu obșinuite cu Europa. Pe hârtie, sigur, noi pornim ca favoriți, dar toate meciurile încep de la 0-0. Joacă un 4-4-2 clasic care ne poate pune probleme. Daniel Sinani este principala lor armă. Este un jucător excelent, cu multe calități.

Știm ce ne așteaptă. AC Milan e un club imens, iar o eventuală înfrângere contra lui Dudelange ne-ar costa enorm, pe toate planurile", a declarat Gattuso la conferința de presă dinaintea debutului în actualul sezon de Europa League.

170.000 €este cota lui Sinani conform transfermartk.de

475.000.000 €valorează întreg lotul de 28 de fotbaliști ai lui AC Milan. Cel mai slab cotat este Stefan Simic, la 600.000 euro.

Vezi și: FOTO A izbucnit în plâns! Probleme mari pentru Guardiola în lojă, după City - Lyon 1-2!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează