INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FC TIMIŞOARA - MANCHESTER CITY, JOI, 21:45, DIGI SPORT ŞI LIVETEXT GSP.RO

Daniel Stanciu: "Timişoara poate realiza încă o victorie istorică!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 august 2010 00:00

Daniel Stanciu, director sportiv al formaţiei FC Timişoara, a vorbit, în direct, la GSP TV, despre meciul pe care timişorenii îl vor juca împotriva celor de la Manchester City.

 

"Nu mai fiţi aşa pesimişti. Şi anul trecut, cînd am eliminat Shaktior, nimeni nu s-a aşteptat la asta. De obicei, la români există o mentalitate balcanică, însă jucătorii de la Timişoara sînt foarte mobilizaţi, mai ales că, într-un fel, pornim cu şansa a doua. Presiunea e pe Manchester, nu noi am investit atîtea milioane de euro", a declarat Stanciu.

"Preşedintele este încrezător, pentru că ştie ce jucători are la echipă, ştie care este spiritul de sacrificiu al  celor de la Timişoara. Prima pentru calificarea în grupe va fi de aproximativ 100.000 de euro, contează mult şi acest aspect", a adăugat Daniel Stanciu.

"Timişoara, deşi nu a avut participări de excepţie în Europa, a reuşit cîteva victorii istorice. Mîine sper să mai adăugăm încă una", a continuat Stanciu.

Playtech: GENIAL! Ce face Ion Țiriac pentru Sorana Cîrstea, iubita fiului său. S-a aflat abia acum


Comentarii (3)
putregaiu
putregaiu  •  19 August 2010, 00:45

cica "inca o victorie istorica", daca se refera la dubla cu shakhtior de anu trecut alea au fost 2 remize

chivu28
chivu28  •  18 August 2010, 19:31

HA HA HA!!!! 0-4 cel putin . E VARZA TIMISOARA. SABAU I-A TINUT IN VIATZA . ACUM JOACA TZURCA BURCA:))) LA CE FOTBAL ANTIPLACUT JOACA!

gianigorga
gianigorga  •  18 August 2010, 18:34

0-7

Vezi toate comentariile (3)
Comentează