INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - LUGANO, JOI, 22:05, TELEKOM, PRO TV, GSP.RO

Detaliul care l-a deranjat pe Dică înainte de Lugano: "Chiar vorbeam cu MM și nu înțelegeam de ce"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 decembrie 2017 13:28

Antrenorul FCSB, Nicolae Dică, a vorbit despre meciul cu Lugano, de joi, de la ora 22:05, ultimul meci din grupele Europa League.

Tehnicianul a spus că are probleme de lot și a analizat formația elvețiană.

"Vrem să câștigăm meciul și să ocupăm locul 1 în grupă. Contează și banii pe care îi vom încasa. Am urmărit ultimele meciuri ale elvețienilor și am văzut că au crescut mult față de meciul tur cu noi. Lugano este o echipă bine organizată pe faza defensivă și are un antrenor care adoptă un stil italian. Echipa are un contraatac foarte bun și trebuie să fim atenți. Cred că ne așteaptă un meci greu.

Chiar vorbeam cu MM și nu înțelegeam de ce nu am jucat la ora 20:00. Ora 22 e cam târzie și cred că lumea nu se va îngrămădi să vină la stadion. Sper să fie cam 15.000 de fani.

Nu pot face mari schimbări în primul "11" pentru că sunt mulți accidentați. Din cei 23 de jucători aflați pe listă, cinci nu îi putem folosi. Sper ca la finalul meciului de mâine toți jucătorii să fie apți. M-am întrebat și eu de ce se accidentează așa des jucătorii. Pentru unii am răspuns, pentru alții nu am", a spus Nicolae Dică la conferința de presă.

"Eu vreau un adversar puternic. Să vină lumea la stadion și să ne jucăm șansa. Vreau Borussia sau Napoli. Dacă muncim toți, vom avea o șansă"Mihai Pintilii

Echipa probabilă FCSB: A. Vlad - Enache, Bălașa, Larie, J. Morais - Pintilii, Ov. Popescu - Man, Fl. Tănase, Fl. Coman - Gnohere

  • FCSB - Lugano va fi liveTEXT pe GSP.RO, joi de la ora 22:05, și în direct pe TV Telekom Sport și ProTV

Citește și: Un meci da, unul ba » Alibec, OUT din lotul cu Lugano! 5 absențe la FCSB în meciul pentru locul 1 în grupa Europa League

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (6)
ray51
ray51  •  07 Decembrie 2017, 09:26

De unde FCSB-ul era singurul club "2 in 1", acum s-a ajuns ca incropirea unei echipe sa fie o dilema. Asadar, care-i problema?

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  06 Decembrie 2017, 20:26

sunt total nepregatiti fizic, de aceea se accidenteaza

134851460226751
Tara Ion  •  06 Decembrie 2017, 16:38

dar cu cine vroiai tu?cu pleasca?saracul nici cu juventus buc. nu a aratat bine,dar nu e vina lui .daca l-ar fi avut pe Nolito oare ce facea?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează