INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  TRANSFER

Dică are tupeu înaintea meciului cu Lazio + două reveniri importante anunțate de tehnician: "Vor juca sigur"

Articol de GSP - Publicat marti, 26 decembrie 2017 10:43

Nicolae Dică n-are de gând să se apere cu Lazio și anunță că FCSB va ataca în dubla contra italienilor. De asemenea, tehnicianul roș-albaștrilor dă asigurări că doi dintre oamenii de bază ai formației vor reveni la timp pentru a juca împotriva italienilor. 

"Voi gândi să jucăm ofensiv meciul tur cu Lazio, mai ales că vom evolua acasă, în faţa propriilor suporteri. Aceasta este strategia mea şi aşa va fi indiferent de echipa pe care o voi antrena. Plus că acesta este şi stilul Stelei.

Bălaşa şi Planic vor juca sigur cu Lazio. Ei se vor antrena separat în primul cantonament, nu vor juca în amicalul cu Olimpik Donetsk, dar din al doilea cantonament se vor pregăti alături de colegi, vor juca şi în amicale, aşa că totul va fi ok. În plus, să nu uităm că vom avea şi două meciuri oficiale, în Liga 1, înainte de Lazio, deci va fi bine.

Va fi o dublă extrem de grea, dar ar fi culmea din partea mea să spun că nu cred că ne putem califica. Avem şansa noastră, dar Lazio este favorita. Eu, în general, mă uit la meciurile din Serie A, dar după tragerea la sorţi am urmărit mult mai atent cele mai recente trei partide ale lui Lazio. Nu vă pot furniza acum ce am descoperit, dar pot spune că este o echipă foarte bună, cu jucători experimentaţi", a zis Dică la TV Digi Sport.

FCSB - Lazio e joi, 15 februarie, de la ora 22:05. Partida poate fi urmărită în direct la TV Telekom și liveTEXT pe GSP.RO.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  26 Decembrie 2017, 15:51

Normal, diferenta de valoare e pea mare. Oricum, tot Steaua tine steagul sus pt Romania. Bine ca avem macar o echipa in primavara europeana, la anul viitor poate mai multe.

983732924972315
Soos Vilmos  •  26 Decembrie 2017, 12:02

Lui Dica o sa ii sune apa in cap dupa bataile pe care le va lua de la Lazio.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează