INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA

Dinu Gheorghe resemnat după tragerea la sorţi: "Sper să fim peste Dinamo Zagreb!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 29 august 2014 15:40

Preşedintele Astrei, Dinu Gheorghe, a declarat că îşi doreşte ca astralii să joace pe stadionul din Giurgiu şi căvor încerca să smulgă cît mai multe puncte de la campioanele Salzburg, Celtic şi Dinamo Zagreb.
"Toate cele trei echipe sunt tari. Mă bucur că am pătruns în grupe la a doua participare. Nu m-am gîndit la un număr de puncte. Venind din a patra urnă, sperăm să îi depăşim pe Zagreb, poate împărţim cîteva puncte şi cu Celtic, şi cu Salzburg, vedem...

Vom mai aduce jucători! Trebuie să facem un lot cu care să ne descurcăm pe toate cele patru fronturi. Isăilă e un antrenor bun, ademonstrat-o cînd a întors de două ori rezultatul după pauză, deci se vede mîna lui.

Sper să jucăm totuşi la Giurgiu, pentru că avem toate condiţiile. Prefer să jucăm la Giurgiu, nu să împărţim Naţional Arena cu Steaua. Ei au o grupă destul de uşoară. Cred că Steaua nu va avea probleme în a obţine locul doi", a declarat preşedintele Astrei, Dinu Vamă, după tragerea la sorţi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  30 August 2014, 01:19
Postat de ertyuiop pe 29 August 2014, 18:03

De unde grupa grea?!!! Celtic sunt vai de capul lor, Salzburg o echipa modesta precum fotbalul austriac iar Zagreb o echipa ce poate sa fie depasita.......in mod normal Lyon matura cu adversarii Astrei, au sanse mari pt. primavara europeana! Succes!

asa este. si eu am aceeasi opinie, am si expus-o de mai multe ori, in diferite abordari.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  30 August 2014, 01:18
Postat de helioglobalus pe 29 August 2014, 22:22

Celtic sunt lamentabili anul acesta, sunt sub Lyon.

asta spun si eu. e drept, Ol a jucat cam cu echipa de rezerve si de abia a fost eliminata. daca aveau tot lotul disponibil, nu cred ca astra juca in grupe.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  30 August 2014, 01:18
Postat de unico_biancorossi pe 30 August 2014, 01:17

"Toate cele trei echipe sunt tari. Mă bucur că am pătruns în grupe la a doua participare. Nu m-am gîndit la un număr de puncte. Venind din a patra urnă, sperăm să îi depăşim pe Zagreb, poate împărţim cîteva puncte şi cu Celtic, şi cu Salzburg, vedem... _ voma prefera sa fie ponderat. asa, va avea o acoperire: domle, pai nu v-am spus eu ca avem grupa grea ? dar, in realitate isi rade in barba : domne, ce noroc am avut !.>))

si deci, eu sustin ca Voma de fapt e fericit de bulanul astral al tragerii din urne..))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează