INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - ALAȘKERT, AZI, 20:00, DIGI 1, LOOK PLUS, GSP.RO

CFR CLUJ - ALAȘKERT // FOTO El e cel mai misterios patron din fotbal! Aceasta e prima imagine în care apare finanțatorul din umbră al campioanei CFR Cluj + Echipele probabile pentru diseară

Varga (în negru) la petrecerea de titlu din vară
Varga (în negru) la petrecerea de titlu din vară

Articol de - Publicat joi, 16 august 2018 11:46

În ciuda faptului că e finanțatorul unei echipe importante din România, Nelu Varga apare extrem de rar în public și evită să fie fotografiat sau să se pozeze cu alți oameni.

Preferă discreția, iar Google-ul stă mărturie: la o simplă căutare pe vestitul motor online, nu apare nicio fotografie cu boss-ul din Gruia! E opusul lui Gigi Becali, care mărturisea la un moment dat că "dacă nu intru să vorbesc la televizor fac cancer la limbă".

Varga are avea afaceri în construcții, cea mai importantă sursă a veniturilor lui. Porecla sa este "Tati de la Diesel" și provine din vremea în care conducea discoteca Diesel, una dintre cele mai vechi din Cluj.

Chiar dacă Varga nu a confirmat niciodată că el deține formația din Gruia, Edi Iordănescu, antrenor al ardelenilor pentru câteva luni, a recunoscut că Nelu e șeful: "O persoană cu principii, o persoană de calitate, dar o persoană care cred că a fost influenţată. După ce am căzut de acord în privinţa rezilierii, domnul Varga m-a sunat şi m-a rugat să nu mai plec de la CFR. Să renunţ la acea clauză şi să rămân în continuare".

  • CFR Cluj - Alașkert (Armenia), în tur 2-0, se joacă azi de la ora 20:00, pe TV Digi Sport 1, Look Plus și liveTEXT pe GSP.ro

"E un om pe care l-a prins microbul foarte tare. Câştigarea campionatului i-a dat mult elan. A și investit foarte mult. A luat clubul într-un moment extrem de dificil, a trecut peste insolvenţă şi a îndreptat echipa din nou spre performanţă. Dacă am ceva să-i reproşez patronului este că s-a lăsat influenţat"
Edward Iordănescu, ex-antrenor CFR

"Primul pas este să ajungem în play-off, apoi vom încerca să intrăm şi în grupe. Fotbalul înseamnă şi partea financiară, ar fi bine pentru bugetul clubului să mergem cât mai departe posibil"
Antonio Conceicao, antrenor CFR

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
haideusicfr
haideusicfr  •  16 August 2018, 17:32
Postat de traian_v pe 16 August 2018, 16:28

Nu pot sa cred cat de creduli sunteti… Patronul din umbra este Arpad Paszkany !!! El e cu banii, de provenienta asa cum se stie… Bagacean si Varga sunt doar marionete...

Stii tu mai bine...,

917354354952688
Marian Andrei  •  16 August 2018, 16:42

cine e ma ce patron de 2 lei au astia ma stai sa vedem daca nu se califica iar intra in faliment despre ce vb sunt rupti in 2 *** astia da ma mir ca ei macar nu sunt ca aia din sf. gheorghe sa arate drapelu ***,*** asa ca eu le doresc succés dupa turu asta sper sa se califice si sa ridice un drapel mare cu romania daca se cred romani adevarat...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

traian_v
traian_v  •  16 August 2018, 16:28

Nu pot sa cred cat de creduli sunteti… Patronul din umbra este Arpad Paszkany !!! El e cu banii, de provenienta asa cum se stie… Bagacean si Varga sunt doar marionete...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează