INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  EUROPA LEAGUE / GRUPA B / LEIPZIG - SALZBURG 2-3

EUROPA LEAGUE // Fiul a gafat și a fost bătut de tată » Detalii spectaculoase după un meci special jucat aseară

Stefan Ilsanker, în centrul imaginii. Foto: Guliver/GettyImages
Stefan Ilsanker, în centrul imaginii. Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 21 septembrie 2018 13:50

În RB Leipzig - Red Bull Salzburg (2-3), Stefan Ilsanker (29 de ani), mijlocașul austriac al gazdelor, a gafat la primul gol al echipei la care tatăl, Herbert (51), e antrenor cu portarii. În tribună, mama jucătorului a purtat tricoul învinșilor, dar și-a aplaudat soțul la final. 

Joi seară a fost derby-ul Red Bull, dar și o ciocnire care a împărțit o familie austriacă. Din care fericit a ieșit numai tatăl, după un 3-2 mai puțin scontat, obținut de Salzburg pe terenul din Leipzig.

herbert ilsanker0
Herbert Ilsanker

Herbert Ilsanker (51 de ani), care pregătește portarii la echipa ce-a eliminat pe Viitorul și pe Ștefan Radu din Europa în stagiunea trecută, l-a învins pe Stefan Ilsanker, mijlocașul integralist al gazdelor și complice la golul de 0-1, cu o pasă rea înapoi.

"E competiție mare în familie"

"Vor fi două meciuri speciale, abia aștept să ne revedem. N-am vorbit despre meci, dar oricum noi nu putem influența distribuțiile din teren. Se ocupă scouterii", mărturisea jucătorul de 29 de ani, după tragerea la sorți a grupelor EL.

"Am jucat cu Mattersburg de 5 ori contra tatălui meu și balanța era echilibrată, cu două victorii de fiecare, dar acolo mereu eram outsider. E o mare competiție în familie. Mama și-a cumpărat bilet din timp și a văzut meciul. M-a rugat și dacă poate să doarmă cu mine la Leipzig. Iar când am întrebat-o ce tricou va purta în tribună, mi-a zis că pe-al meu, dar să țin secretul. Oricum, tata a aflat între timp", a explicat în Bild.

Leipzig a revenit de la 0-2, după ce Salzburg marcase în două minute la jumătatea primei reprize, Dabour și Haidara. Dar reușitele lui Laimer și Yussuf Poulsen au fost anulate lui Gulbrandsen, într-un final trepidant. 

"Este un meci de prestigiu pentru mine și colegii mei, datorită trecutului la Salzburg. Cu toții ne-am dorit să câștigăm ca să demonstrăm că am crescut transferându-ne în Bundesliga"

"Ne-am întâlnit ultima oară în ianuarie 2015, la Doha. Era o situație ciudată, Leipzig evolua în liga a doua și ambele echipe au rulat 22 de jucători. Acestea vor fi adevăratele meciuri!"Stefan Ilsanker, mijlocaș RB Leipzig

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
losche
losche  •  21 Septembrie 2018, 13:59

Invins de tata. Insa batut instiga la curiozitate, implicit orice pentru un View.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează