INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DUDELANGE - AC MILAN

EUROPA LEAGUE // FOTO Marele Milan, la un pas de un "CFR-ism" cu Dudelange! Gattuso a preluat "refrenul" românesc după meci

FOTO: Reuters +5   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 septembrie 2018 09:53

Considerată una dintre favorite la câștigarea Europa League, AC Milan a început greu faza grupelor și s-a chinut cu luxemburghezii de la Dudelange, 1-0, coșmarul european al campioanei României CFR Cluj. Ardelenii au pierdut în deplasare, în manșa tur, 0-2, apoi au fost eliminați după 2-3 acasă. 

După ce le-au eliminat pe Legia Varșovia și pe CFR Cluj în preliminarii, cei de la Dudelange au fost la un pas de un rezultat mare și cu AC Milan. Timp de 58 cele două echipe au fost la egalitate, deși italienii au dominat jocul. Jucătorii lui Gennaro Gattuso au câștigat cu greu, grație unui gol norocos marcat de Gonzalo Higuain în minutul 59. Atacantul argentinian a șutat slab de la marginea careului, mingea a fost deviată de un adversar și a trecut pe sub portarul Frising.

Cu o echipă alcătuită preponderent din rezerve, dar presărată și cu jucători importanți, precum Gonzalo Higuain, cotat la 55 de milioane de euro, Pepe Reina, Diego Laxalt, titular la CM 2018 în naționala Uruguayului, și Tiemoue Bakayoko, cotat la 40 de milioane, milanezii s-au chinuit și ei în Luxemburg, așa cum a făcut-o CFR Cluj.

Gazzetta dello Sport a titrat după joc: "EuroMilan cu minimum de efort. A fost nevoie de încăpățânarea lui Higuain pentru a debloca meciul cu Dudelange, o echipă modestă".

Iar BBC a scris: "Higuain - preț 18 milioane. Buget Dudelange - 2,5 milioane. Luând astea în considerare, putem spune că luxemburghezii s-au descurcat destul de bine". 

1,10a fost cota pentru o victorie a lui AC Milan contra lui Dudelange

Gattuso A PRELUAT UN TOCIT "REFREN" ROMÂNESC

Gennaro Gattuso, antrenorul lui AC Milan, a preluat din discursul antrenorilor și jucătorilor de la noi, anunțând că "nu mai există meciuri ușoare" pentru a explica evoluția modestă a "Diavolului". 

"Dacă mă așteptam să jucăm mai bine? Nu, așteptam cele trei puncte. Nu a fost ușor pentru că Dudelange nu este întâmplător în grupe. E o echipă care a bătut Legia și CFR Cluj. Importantă era victoria. Nu mai există meciuri ușoare în fotbalul modern.

Când faci schimbări multe în echipă, apar greșeli, dar mi-a plăcut mentalitatea echipei. Nu am băgat jucători noi pentru că am crezut că adversarul e slab, ci pentru că trebuie să dau tuturor minute", a declarat Gattuso, potrivit Gazzetta dello Sport.

122.500.000 €a cheltuit AC Milan pentru transferuri în această vară

475.500.000 €e valoarea lotului lui AC Milan, potrivit transfermarkt

3.950.000 €e suma la care este cotat lotul lui Dudelange

Vezi AICI toate rezultatele din prima etapă din Liga 1 + clasamentele grupelor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
sibelius
sibelius  •  21 Septembrie 2018, 23:31
Postat de danielp0tc0varu pe 21 Septembrie 2018, 15:17

Terminati-va bai trambitasilor , va-ti facut datoria fata de cioban , ati atacat la maxim cfr-ul dupa meciul cu Dudelange , fara sa va puneti intrebarea daca astia nu-i eliminau si pe fcsb.Si inca ceva , Luxemburgul a batut Moldova la Chisinau cu 4-0 cu 7 jucatori in lot de la Dudelange , eu cred ca la ora actuala Romania nu ar putea face scorul asta cu Moldova.

Un abecedar nu vrei?

maradona5
maradona5  •  21 Septembrie 2018, 22:26

Clona din popesti leordeni cu cine a jucat?

bogdan23a
bogdan23a  •  21 Septembrie 2018, 18:43

A avut cota 1.3.E o diferenta destul de mare,chiar daca nu pare.1,1,a avut Arsenal cu Poltava.City a avut 1,18 si a cazut.Chiar daca va pasa de el,nu stiu daca si intelegeti fotbalul.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close