INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GRUPE, ETAPA 1

EUROPA LEAGUE // FOTO Toate rezultatele din prima etapă: Gol Keșeru și victorie pentru formația lui Andrei Ivan, Rapid Viena » PAOK a fost învinsă de Chelsea

PAOK - Chelsea Foto: Reuters +24   FOTO
PAOK - Chelsea Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 20 septembrie 2018 23:50

Prima etapă a grupelor Europa League nu a fost de bun augur pentru fotbaliștii români. Ludogoreț, PAOK și Standard Liege, cu internaționali "tricolori" pe teren, au cedat. Doar Rapid Viena, formația lui Andrei Ivan, s-s impus. 

PAOK Salonic, formația pregătită de Răzvan Lucescu, a fost dominată copios de colosul londonez, Chelsea Londra. Englezii au deschis rapid scorul, în minutul 7, prin brazilianul Willian. Formația lui Sarri a continuat să fie la cârma jocului. Singurele șanse ale grecilor au venit în finalul partidei, după intrările lui Warda, Prijovic sau Bissewar. Alin Toșca a fost titular la gazde. Englezii s-au impus cu 1-0.

Ludogoreț, cu Moți și Keșeru integraliști, nu a reușit să păstreze avantajul de două goluri pe care îl avea în minutul 32. Golul de 1-0 marcat de Keșeru în minutul 9 a fost insuficient, Bayer Leverkusen impunându-se, scor 3-2.

Scorul serii, 5-1, a fost înregistrat în duelul dintre Sevilla și Standard Liege. Răzvan Marin a fost integralist la belgieni.

Rapid Viena, formația care a trecut de FCSB în play-off, a învins-o pe Spartak Moscova, scor 2-0. Andrei Ivan a fost titular, schimbat în repriza secundă. Dudelange, formația din Luxemburg care a eliminat campioana României, CFR Cluj, a pierdut la limită, scor 0-1, partida cu AC Milan.

Grupa A

Grupa B

Grupa C

Grupa D

Grupa E

Grupa F

Grupa G

Grupa H

Grupa I

Grupa J

  • Sevilla - Standard Liege 5-1
    Au marcat: Banega '8 '75 (pen.), Vazquez '41, Ben Yedder '49 '70 / Djenepo '39
    text Meciul a fost liveTEXT AICI
    Răzvan Marin a fost titular la oaspeți

  • Akhisar Belediyespor - Krasnodar 0-1
    A marcat: Claesson '26
    text Meciul a fost liveTEXT AICI
    Ioan Hora nu a fost în lot la gazde

Grupa K

Grupa L

l

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
observator_federal
observator_federal  •  21 Septembrie 2018, 07:39

Altă variantă de titlu putea fi "Victorii ale echipelor foștilor craioveni Ivan, Băluță și Screciu"... și zău, ușoara exagerare nu ar fi trebuit să deranjeze pe nimeni dintre cei deja obișnuiți (până la saturație) cu știrile din seria celor "succesuri ale foștilor steliști / fc5biști". Din nou GSP ratează o bună ocazie de a lăuda Craiova, ca și acum două săptămâni, când Ivan, Cicâldău, Markovic și Mihăilă au marcat golurile Naționalelor U21 și U19...

dinamo_fan
dinamo_fan  •  21 Septembrie 2018, 01:54

s-a demonstrat inca o data ca in balcani traiesc cei mai prosti oameni de pe terra. sa te bata ciumpalacii aia de nemti dupa ce i-ai subordonat o repriza intreaga...vai si amar.

749913671784643
Razvan Marcel  •  20 Septembrie 2018, 22:57

Numai sunt echipe mici,Milan e egala cu echipa care a eliminat pe CFR,iar Rapid Viena a bătut pe Spartak Moscova.Se spunea ca sunt echipe slabe,dar se vede ca nu.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează