INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  POLI TIMIŞOARA

Fanii lui Manchester City, sfătuiţi: "Timişoara e un oraş sigur, dar evitaţi periferia"

Articol de GSP - Publicat joi, 12 august 2010 00:00

Site-ul oficial al echipei Manchester City prezintă un ghid pentru proprii suporteri care vor face călătoria la Timişoara pentru partida din Liga Europa, printre recomandări fiind "să aibă grijă la scările foarte abrupte şi neegale care nu au balustrade".

"Stadionul este la 15 minute de centrul oraşului. Turnicheţii de pe <Dan Păltinişanu> se vor deschide cu două ore înainte de începerea meciului, cu suporterii echipei oaspete care vor putea intra pe stadion pe la poarta A.

Facilităţile în interiorul stadionului sunt limitate şi nu se permite accesul cu băuturi achiziţionate în afara arenei.
Suporterii vor fi controlaţi la intrare şi probabil reţinuţi după meci pentru 45 de minute din motive de siguranţă. Este recomandat să aveţi mai multă grijă la intrarea şi ieşirea din stadion pentru că scările sunt foarte abrupte şi neegale, fără balustrade", notează site-ul oficial al echipei Manchester City.

Sursa citată descrie oraşul Timişoara ca pe unul prietenos şi sigur. "La sosire, fanii se pot îndrepta spre Piaţa Victoriei pentru a încerca numeroasele cafenele, baruri şi cluburi de noapte pe care oraşul le are. Este un oraş universitar aşa că e plin de viaţă noaptea.

Transportul public şi taxele sunt bune şi foarte ieftine, cu autobuze şi tramvaie care circulă de la ora 5.00 până 23.00. Timişoara este cunoscut ca un oraş prietenos, un oraş european sigur dar, ca mai toate locurile, este recomandat ca noaptea să nu fie frecventate parcurile şi zonele periferice", se mai scrie pe site-ul www.mcfc.co.uk, preluat de Mediafax.

Poli Timişoara întâlneşte, joi, 19 august, de la ora 21.45. pe teren propriu, formaţia engleză Manchester City, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
dorup
dorup  •  13 August 2010, 00:31

Ostaficiuc , puteai avea in mana vreo 60.000 de voturi , daca aveai un comportament adecvat fata de echipa orasului mai sus laudat ! Dar asa , vin ele alegerile si nu va vom uita , pe tine si ceilalti consilieri judeteni , e ultimul mandat, forever ! Si apropo , ce mai cauti in loja oficiala cand tu esti un dusman a echipei orasului nostru ? Dispari de pe stadion , ca vezi tu, cu scarile alea inegale , nu se stie niciodata. Vezi ca in oras e un banner: Nu te pune cu timisoreni, asa sctie pe el!

julesverne
julesverne  •  12 August 2010, 15:47

Ce aiureala. Aia nu cunosc nimic despre oras, au citit pe wikipedia ca e destul de mare si au zis: hm, stai, hai sa recomandam evitarea periferiei, e destul de probabil sa fie periculoasa, ca asa e in toate orasele mari. Lipsa de profesionalism: au zis si ei ca-si fac treaba si au aruncat asta.

bjohnelu
bjohnelu  •  12 August 2010, 15:44

Pentru mine care m-am nascut in Timisoara, apoi am locuit prin Anglia si Nord America pot spune foarte clar: Timisoara e mult mai sigur ca orice alt oras din Anglia sau Nord-America. Unde e periferia aia periculoasa din Timisoara, daca nu cauti scandal? Trebuia spus ca Timisoara e un oras foarte sigur. Nu stiu daca sunt in masura sa dau eu sfaturi dar voi spune asa: "Ii sfatuiesc pe fanii Timisoarei sa evite atat periferia cat si downtownul in Manchaster. E foarte periculos in orice oras e

Vezi toate comentariile (15)
Comentează