INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - TWENTE, MÎINE, ORA 22:05, PRO TV

Fanii lui Twente, sfătuiţi să nu umble singuri prin Bucureşti!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 decembrie 2009 00:00

Aproximativ 400 de fani ai lui Twente se vor afla la Bucureşti pentru a urmări pe viu jocul contra Stelei din ultima egapă a Europa League.

Fanii olandezi sînt sfătuiţi de club să aleagă escorta poliţiei în drumul spre Ghencea şi să nu umble în grupuri restrînse în capitala României. Suporterii care şi-au procurat bilete la meci au fost incluşi într-un program menit să asigure o comunicare cît mai bună cu oficialii şi vor fi ţinuţi la curent prin SMS în ceea ce priveşte detaliile organizatorice.

Steaua - Twente este programat să se dispute mîine seară, de la ora 22:05 (PRO TV), dar condiţiile meteo nefavorabile ar putea determina chiar reprogramarea partidei!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
random_dude
random_dude  •  16 Decembrie 2009, 13:22

aha, esti un geniu. sigur travestitii sunt problema. stiu din surse oficiale ca ei sunt in spate la 11 septembrie da' sa nu mai zici la nimeni :-$

 •  16 Decembrie 2009, 11:53

Pai ce ma astia cred ca e plin de poponari si travestiti pe strazi ca la ei?

 •  16 Decembrie 2009, 11:10

...ca nu e asa nici macar in ferentari

Vezi toate comentariile (6)
Comentează