INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - LIBEREC

FCSB, aproape de o nouă lovitură! Gigi Becali, discuții pentru un câștigător al Cupei Africii

FCSB l-a dorit și pe Ousmane Viera (33 de ani, fundaș central) de la Hermannstadt pentru meciul cu Slovan Liberec din Europa League.
FCSB l-a dorit și pe Ousmane Viera (33 de ani, fundaș central) de la Hermannstadt pentru meciul cu Slovan Liberec din Europa League.

Articol de GSP - Publicat joi, 24 septembrie 2020 18:06 / Actualizat joi, 24 septembrie 2020 18:34

FCSB l-a dorit și pe Ousmane Viera (33 de ani, fundaș central) de la Hermannstadt pentru meciul cu Slovan Liberec din Europa League.

  • FCSB - Slovan Liberec se joacă astăzi, de la ora 20:30. Duelul poate fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și va fi televizat de Prima TV;
  • Astăzi, Gigi Becali a reușit să transfere doi fotbaliști de la gruparea sibiană: David Caiado (33 de ani, mijlocaș lateral) și Goran Karanovic (32 de ani, atacant central) - detalii, AICI.

Anunțul a fost făcut de impresarul Anamaria Prodan, persoană aflată în sfera de putere la Hermannstadt. Mutarea a picat din cauza formalităților care nu puteau fi îndeplinite până la ora jocului.

„Viera n-avea cum să joace diseară. Trebuia să aibă pașaport european, trebuia făcut foarte repede. Era mai dificil”, a spus soția lui Laurențiu Reghecampf în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport.

„Karanovic și Caiado sunt împrumutăți până iarnă. Și ei și-au dorit să ajute FCSB. Nu mai vorbim despre steliști, rapidiști, dinamoviști, ci despre fotbalul românesc. Cu toții ne dorim ca echipele noastre să meargă mai departe. I-am trimis un mesaj de susținere și patronului de la CFR Cluj”
Anamaria Prodan

Ousmane Viera, câștigător al Cupei Africii

FCSB, aproape de o nouă lovitură! Gigi Becali, discuții pentru un câștigător al Cupei Africii


Ousmane Viera a jucat pentru prima dată în România la CFR Cluj. Ulterior, stoperul din Coasta de Fildeş a mai evoluat pentru Curtea de Argeș, Pandurii și Sepsi, iar din 2019 este legitimat la Hermannstadt. A câștigat un singur trofeu în România, Cupa României alături de CFR Cluj în 2009.

Viera are în palmares un trofeu uriaș: Cupa Africii, câștigată alături de Coasta de Fildeș în 2015!

Cum ar putea arăta FCSB diseară, cu Slovan Liberec

  • (4-3-3): Straton - Enache, Simion, Cană, Panțîru - Horșia, Perianu, Caiado - R. Ion - Karanovic, Ad. Petre

VIDEO Slovan Liberec a efectuat antrenamentul oficial înaintea meciului cu FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB:

Am aflat motivul pentru care cei 4 jucători de la Astra n-au mai ajuns la FCSB! Detalii din culisele negocierilor Becali - Niculae

Toți ochii pe Adi Petre » Mesaj de la o legendă: „Vreau să văd ce n-am văzut până acum la el”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
1745flo
1745flo  •  25 Septembrie 2020, 00:18

Fscb merge din lovitură in lovitură râșilor!÷D

gazistu
gazistu  •  24 Septembrie 2020, 23:37

ce rispa de bani face gigi, si nu e in stare sa treaca de slovan

1461177693935533
Sorin Gane  •  24 Septembrie 2020, 23:21

ALOOO ! SE AUDE ? LOVITURILE SE DAU PE TEREN , PRIN VICTORII , NU PRIN BIRFE , ZVONURI , SUSANELE !

Vezi toate comentariile (17)
Comentează