INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - GUIMARAES

FCSB - GUIMARAES // Bogdan Planic a transmis un mesaj clar colegilor din vestiar: "Nu faci față presiunii? N-ai ce caută aici!"

Articol de , - Publicat joi, 22 august 2019 11:44

Bogdan Planic nu se teme de meciul cu Vitoria Guimaraes și are un mesaj pentru colegii de la FCSB.

Vicecampioana României vine după patru etape de coșmar în campionat, dar a reușit să ajungă în play-off-ul Europa League după golul marcat în prelungirile meciului cu Mlada de Panțâru. 

"Este un meci mare, va fi mult mai greu decât meciurile cu Mlada Boleslav. Trebuie să dăm tot ce avem mai bun, să ne concentrăm foarte bine și să ne studiem adversarul. Sper că vom câștiga și vom avea un rezultat bun înaintea meciului retur. Există presiune, dar trebuie să înveți să faci față. Oricine vine la Steaua trebuie să știe că joci cu presiune aici și dacă nu poți, nu ești făcut pentru acest club. Cred că va fi mult mai bine și în campionat dacă vom trece mai departe în Europa", a spus Planici. 

"Suntem cu gândul doar la meciul de Europa League pentru că este foarte important. Apoi trebuie să ne ridicăm și în campionat fiindcă suntem foarte jos în clasament. Desigur că e foarte greu unde suntem, dar suntem la Steaua, un club mare, și așa ceva nu se poate întâmpla" 
Bogdan Planici, fundaș FCSB

Chiar dacă sunt favoriți la calificare în ochii pariorilor, portughezii știu că-i așteaptă un meci greu la Giurgiu. Antrenorul Ivo Vieira a declarat: "Fără responsabilitate nu putem să facem nimic. Trebuie să luptăm pentru un rezultat bun. Să avem mingea cât mai mult, să atacăm și să marcăm! Nu ne gândim că suntem în fața unui astfel de moment, dar adversarul ne poate pune multe probleme. Nu trebuie să fim concentrați doar pe un singur jucător, cum este Florinel Coman, de exemplu, trebuie să fim atenți la toată echipa". 

Portughezii au ajuns ieri la București, dar i-au anunțat pe cei de la FCSB și pe oficialii UEFA că nu vor face niciun antrenament oficial înaintea partidei din această seară. Au preferat să aibă o ședință de pregătire înaintea plecării din Portugalia, iar în această dimineață se vor focusa pe un antrenament în sala de forță.

"Toată energia este canalizată către meciurile din Europa. Suntem conştienţi de valoarea adversarului. Însă calculele hârtiei au fost de multe ori învinse în istoria acestui club. Poate că Guimaraes are un uşor avantaj, pentru că şi valoarea individuală a jucătorilor este una considerabilă" 
Narcis Răducan, director sportiv FCSB

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează