INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - HAJDUK SPLIT 2-1

FCSB - Hajduk Split 2-1 // Note GSP: "Bizon" de 10! » Gnohere a "împușcat" nota maximă cu Hajduk. Care au fost cei mai slabi steliști

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 august 2018 08:53

După ce în tur a fost 0-0, FCSB a câștigat greu meciul Hajduk Split, 2-1, și s-a calificat în play-off-ul Europa League.

  • FCSB va juca în play-off-ul Europa League cu Rapid Viena.
  • Meciurile vor avea loc pe 23 și 30 august

Atacantul Harlem Gnohere, 30 de ani, a fost omul meciului. Autor al unei duble, în minutele 55 și 90+2, Gnohere a decis calificarea. Vârful a fost notat cu 10 de Gazeta Sporturilor. Din echipa roș-albastră s-a remarcat și mijlocașul Mihai Pintilii, care a primit 8.

Atacanții Dennis Man și Florin Tănase plus fundașul Bogdan Planici au avut evoluții dezamăgitoare, ambii primind nota 5. Și mijlocașul Lucian Filip a luat 5, dar acesta a jucat doar 15 minute, fiind schimbat din cauza unei accidentări.

Cei mai slabi jucători de pe teren au jost de la Hajduk Split. Portarul Josip Posavec și atacantul Mijo Caktas au primit nota 4 din partea Gazetei Sporturilor. Nicolae Dică, antrenorul FCSB, a luat 7, în timp ce Zeljko Kopici a primit 6.

clipboard01

clipboard012

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
justincase
justincase  •  17 August 2018, 20:39

Autorul articolului, desi jurnalist sportiv pare ca nu a inteles lucruri elementare de genul: la dinamo sunt dinamovisti, la rapid sunt rapidisti, la Steaua sunt stelisti si asa mai departe. Ba baiatule, la FC FCSB sunt fecesebisti sau fîcîsîbisti, cum vrei tu, da' nu stelisti! Nici dinamovisti, nici rapidisti, nici madrileni si asa mai departe. Intelegi? Normal ca intelegi, ca nu e nimeni atat de prost incat sa nu inteleaga un lucru atat de simplu. Ai doar foarte putin respect pentru profesia ta si alegi sa perpetuezi o confuzie cu parfum de minciuna la adresa celui mai mare club sportiv din Romania. Sa iti fie rusine! fc fcsb popesti leordeni NU E STEAUA BUCURESTI!

joze_maurinio
joze_maurinio  •  17 August 2018, 15:28

Notele date de niste ziaristi nepriceputi nu au nicio valoare. Pana si Becali George se pricepe la fotbal mai bine ca toti pseudo-ziaristii astia, ceea ce e grav!

haideusicfr
haideusicfr  •  17 August 2018, 11:10

"Tinerii" Gnohere,Teixeira,Hoban,Culio,Omrani au facut jocurile.....

Vezi toate comentariile (16)
Comentează