INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - HAJDUK SPLIT, JOI, 21:30, PRO TV, GSP.RO

FCSB - HAJDUK SPLIT // Dică a lăsat o superstiție să-i influențeze antrenamentele dinaintea returului cu croații: "Tranșăm altfel meciul"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 august 2018 12:45

Nicolae Dică, tehnicianul celor de la FCSB, a prefațat în cadrul unei conferințe de presă manșa retur cu Hajduk Split din preliminariile Europa League. Antrenorul stelist a explicat motivul pentru care nu e exersat loviturile de departajare la antrenamentele din această săptămână. 

  • În tur, cele două echipe au terminat la egalitate, 0-0. Manșa secundă e joi, de la 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Pro TV. 

"Trebuie să fim agresivi, să avem o atitudine bună, așa cum am avut și la Split. Știam că Hajduk e o echipă agresivă pe propriul teren, mă așteptam ca acolo să fie un joc agresiv. În unele momente, jucătorii croați au depășit limita regulamentului, dar jucătorii mei au răspuns bine. 

Sper că suporterii noștri vor veni în număr cât mai mare la duelul de joi, iar aportul fanilor croați care vor veni în România să nu conteze.

Nu am exersat penalty-urile. Se întâmpla să facem asta, iar cei care executau cel mai bine penalty-urile la antrenament ratau în meci. Sper să nu fie nevoie de penalty-uri și să tranșăm altfel meciul", a declarat Dică, la conferința de azi. 

...despre posibila plecare a lui Planic: "Zvonurile plecării lui Planic nu destabilizează atmosfera din vestiar. Avem doar doi fundași centrali, nu cred că se pune problema să plece, indiferent de suma care se plătește. Vă dați seama ce s-ar întâmpla dacă am rămâne doar cu un fundaș central?"

...despre transferul lui Latovlevici: "Vorbim despre asta doar după meciul cu Hajduk. Marko Momcilovic e accidentat, va sta 4-5 săptămâni. De asta ne-am decis să vină Lato. A mai fost la Steaua, știe ce se cere aici.  După ce își va reveni, Momcilovic poate juca și fundaș central, a mai făcut asta și a jucat foarte bine pe acel post. Dacă ne calificăm, vom juca din 3 în 3 zile, de asta avem nevoie de Latovlevici". 

Vezi și:  FCSB - HAJDUK SPLIT. Cine merită să joace? Dilema imensă pe care o are Nicolae Dică înainte de returul de foc contra croaților

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
259914374474553
Istvan Demeny  •  16 August 2018, 00:06

Joci din 3 in 3 zile daca treci de play-off,posibil Rapid Viena!

7martie2018
7martie2018  •  15 August 2018, 14:53
Postat de iosif.xvi pe 15 August 2018, 14:15

FCSB e STEAUA, bai ***..!

Steaua proștilor sau care Stea? Că Steaua Bucuresti nu e sigur, 100%!

martinpen
martinpen  •  15 August 2018, 14:35
Postat de iosif.xvi pe 15 August 2018, 14:15

FCSB e STEAUA, bai ***..!

sa nu exageram... fcsb e una, steaua e alta, scrie in lege... La tine unde scrie ca fcsb e steaua ?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează