INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - LAZIO 1-0

FCSB - LAZIO 1-0 // Portarul Andrei Vlad le-a răspuns contestatarilor: "Le mulțumesc că m-au criticat" + Florin Tănase mai optimist ca niciodată

Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 februarie 2018 00:01

Florin Tănase, căpitanul lui FCSB, are mare încredere în propria echipă după victoria din prima manșă a 16-imilor Europa League cu Lazio, scor 1-0.

"Mă bucur că n-am primit gol. Avem prima șansă la calificare. Le mulțumim oamenilor că au venit din toate părțile țării. Cu așa atmosferă să tot joci. Lazio are jucători foarte valoroși, dar nu e o echipă de speriat. E o echipă pe care o poți elimina cu atenție pe Olimpico.

Trebuie să jucăm ca astăzi, să fim uniți. După acest meci și Vlad are un moral foarte bun. Eu am crezut în acest meci. Trebuie să ne amintim că Lazio n-a câștigat niciun campionat în ultimii ani. Atmosfera cred că va fi foarte frumoasă în Italia, dar suntem obișnuiți", a declarat Florin Tănase la Pro X.

Vezi VIDEO cu golul partidei!

"Le mulțumesc celor care m-au criticat"

Andrei Vlad, portarul criticat în ultima vreme, spune că oamenii care nu l-au apreciat i-au dat mai multă putere să revină pe gazon și să lupte pentru postul de titular.

"Suntem foarte bucuroși că am obținut un rezultat ca acesta. Trebuie să mergem la Roma și să facem un meci mare. Sunt foarte fericit că am reușit să trec peste perioada grea. Le mulțumesc celor care m-au criticat pentru că mi-au dat foarte multă încredere în mine să revin. N-am trăit niciodată un meci într-o asemenea atmosferă.

Au fost multe meciuri bune pe care o să mi le amintesc când mă voi lăsa de fotbal. Nu mă supăr pe poreclele pe care le-am primit de la Budescu. El îmi spune Ceaușescu, domnul Becali îmi zice Messi al portarilor", a adăugat Andrei Vlad.

FCSB s-a impus în prima manșă cu 1-0 după reușita lui Harlem Gnohere din minutul 29. Returul va avea loc pe 22 februarie, la Roma.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
1686525761599040
Mario Durm  •  16 Februarie 2018, 01:16

"Au fost multe meciuri bune pe care o să mi le amintesc când mă voi lăsa de fotbal." Baietasul asta de-abia s-a apucat de treaba si se gandeste la retragere... PENAL! :))))) Ai aparat mult pana acum...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close