INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - LUGANO 1-2

FCSB - LUGANO 1-2 // Becali dezvăluie ce mesaj i-a dat Șumudică la pauză » Ce au mai vorbit cei doi: "Mi-a zis «Nea Gigi, nu mă speria»"

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 decembrie 2017 00:20

Gigi Becali a dezvăluit că Marius Șumudică, antrenorul lui Kayserispor, i-a dat un mesaj la pauza meciului FCSB - Lugano 1-2, când elvețienii conduceau cu 2-0. 

"La pauză, Șumudică mi-a dat mesaj. A scris «No comment». Era 2-0 pentru Lugano. Eu i-am spus să nu mai îmi dea mesaje în timpul meciului. Suntem prieteni și el îmi dă mesaje să ne tachinăm. Niciodată nu va antrena la Steaua. Nu va antrena pentru că s-a aruncat pe burtă de bucurie când era antrenor la Rapid.

M-a sunat și m-a întrebat «Gigi, zi sincer. Câte puncte aveai cu mine acum?». I-am spus că 15 și mi-a răspuns «Deci ești conștient! Avem 15 puncte în plus». I-am zis «Nu, 15 puncte în minus». (râde)

Eu l-am sfătuit să fie mai calm în Turcia. I-am zis «Băi, după ce că îi bați, îi mai și superi după meciuri. Te împușcă aia pe stradă». Mi-a spus «Nea Gigi, nu mă mai speria»", a spus Becali la TV Digi Sport.

Citește și: Becali, resemnat după înfrângerea din Europa League: "Înseamnă că nu avem valoare" » Ce adversar vrea în "16-imi"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
ucluj2011
ucluj2011  •  08 Decembrie 2017, 17:27
Postat de steaua1986forever pe 08 Decembrie 2017, 10:23

Cum sa se schimbe pe el insusi ma? Dica e un baiat bun, am tot respectul pentru el insa nu cred ca exista cineva care inca mai crede ca el face echipa....

Exact.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  08 Decembrie 2017, 10:23
Postat de ucluj2011 pe 08 Decembrie 2017, 06:20

Dacă Becali nu schimbă antrenorul URGENT , FCSB nu va cîștiga INDIFERENT cu ce echipă din ce urnă va juca. Dică face parte din galeria nenumăraților "antrenori" români care nu au fost și nu vor fi niciodată antrenori. Dacă Șumudică (cu care Steaua la lotul pe care-l are ar fi ajuns departe) nu era abordabil , atunci Becali ar fi trebuit să-l aducă pe Dan Petrescu , sau pe Edi Iordănescu , sau pe Olăroiu... dar ăștia NU ar fi acceptat capriciile lui Becali , și Becali ȘTIE asta... motiv pentru care nici măcar nu a încercat să aducă vreun antrenor adevărat.

Cum sa se schimbe pe el insusi ma? Dica e un baiat bun, am tot respectul pentru el insa nu cred ca exista cineva care inca mai crede ca el face echipa....

mdf.
mdf.  •  08 Decembrie 2017, 10:04
Postat de coriolanus pe 08 Decembrie 2017, 00:51

:)) sunt singurul care se amuza de baieti din astia? Pe pariu ca ține din nascare cu Rapid.. Prietenii stiu de ce..

Eu zic ca este stelist si este ironic facand referire la marea familie de *** si puscariasi a f csb

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează