INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - LUGANO 1-2

FCSB - LUGANO 1-2 // Becali, resemnat după înfrângerea din Europa League: "Înseamnă că nu avem valoare" » Ce adversar vrea în "16-imi"

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 decembrie 2017 00:08

FCSB a pierdut meciul cu Lugano, 1-2, și a terminat grupa G pe locul 2, după ce Viktoria Plzen s-a impus în meciul cu Beer Sheva, 0-2.

"Înseamnă că nu ai perspectivă, viitor, că ne mințim. Eu credeam că e posibil orice, dar nu e așa. Cu echipa asta nu poți face pași mari în Europa League. Trebuia să bați și să termini grupa pe locul 1. Trebuia să câștige meciul. Nu e nicio supărare că am pierdut, că suntem calificați.

Azi ne-au lipsit 4-5 jucători. Am avut și penalty-uri. Asta e, am pierdut bani. Cu cine să jucăm? Joacă Golofca cu Arsenal și AC Milan?", a spus Becali la ieșirea de la stadion.

Ulterior, patronul FCSB a avut o intervenție și la TV Digi Sport și l-a criticat pe Dragoș Nedelcu.

"Eu pe Nedelcu l-am văzut mereu fundaș central azi, cum făcea la Hagi. Coboară mereu și noi avem mereu 3 jucători pe linia de fund. Apărarea nu face față când mijlocul e praf. Când 4-5 jucători joacă slab, și apărarea e slabă. Dacă jucau cei importanți era alt meci. Și așa am avut 2 penalty-uri, iar ei au dat două goluri la două ocazii.

Fără Budescu, Pintilii, Man și un vârf, înseamnă că nu avem valoare. Dacă ne bate Lugano, asta înseamnă. Pe Golofca poate-l vindem. Dar nu mai am nicio încredere în De Amorim. Aș vrea să picăm cu Atalanta", a spus Becali la TV Digi Sport.

 

Clasament Grupa G

1. Viktoria Plzen 12
2. FCSB 10
3. Lugano 9
4. Hapoel Beer Sheva 4

Citește și: CALCULE » Adversari horror! FCSB a aruncat prosopul după 3 victorii în grupe și poate întâlni numai nume tari în ”șaisprezecimile” Europa League

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
954215071297337
Rosca Stelus  •  08 Decembrie 2017, 09:53

Si se vede ca are stiinta de fotbal ! Stie ca Dumnezeu il ajuta daca pica cu Atalanta !!!

954215071297337
Rosca Stelus  •  08 Decembrie 2017, 09:50

,, Vom face 18 puncte si vom incasa 3,6 milioane din victorii " . Cine rostea aceste cuvinte magice, dupa tragerea la sorti a grupelor ? Ati ghicit, patronul - antrenor, dl. ( ca sa-i spun asa ! ) Gigi Becali, fost oier ( nu-i nicio rusine ).

sexilian
sexilian  •  08 Decembrie 2017, 08:58

botosanii pot lua bani seriosi daca stiu sa friga tzantzarul,bani de vreo trei sezoane asigurati,lama jos daca sunte-ti independenti de tarla,prostu trebuie sa dea........

Vezi toate comentariile (18)
Comentează