INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - LUGANO, AZI 22:05, TELEKOM, PRO TV, GSP.RO

FCSB - LUGANO // Dică s-a lăudat înaintea meciului cu Lugano: "Fac un bine și fotbalului românesc"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 07 decembrie 2017 21:22

Nicolae Dică, antrenorul FCSB-ului, a subliniat importanța unei victorii cu Lugano în această seară și se laudă pentru decizia de a introduce cât mai mulți jucători tineri. 

"Ne dorim să câștigăm, obiectivul e să terminăm pe primul loc. Eu zic că suntem pregătiți să îndeplinim acest lucru.

Am făcut la toate jocurile schimbări. Am încercat să bag jucători care au jucat mai puțin. Sunt jucători tineri, dar asta nu înseamnă că nu ne dorim victoria. Avem jucători născuți în 97, 98, 99, e bine pentru noi, dar și pentru fotbalul românesc.

Am fi prima echipă din România care ar acumula 13 puncte într-o grupă europeană, ar însemna foarte mult. Aștept să câștigăm în această seară, apoi mă voi gândi și la adversarul din turul următor", a declarat Nicolae Dică, la TV Pro X.

FCSB - Lugano se joacă în această seară, de la ora 22:05. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Pro TV și TV Telekom Sport. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
roadghost
roadghost  •  08 Decembrie 2017, 10:16

Nu e bine sa judeci cartea dupa coperta, stim toti, dar parca nu ma pot abtine cand il vad pe Dica impleticindu-se in vorbire, cu expresia aia confuza si dezorientata, clipind de 4 ori pe secunda din cei 2 ochi situati mult prea aproape unul de altul...orice transmite imaginea asta, numai competenta si incredere NU...iar jocul confirma...dar e ok, am inteles ca LA Clippers il vrea pe Dica

1823166471236572
Ursu Carpatin  •  08 Decembrie 2017, 06:20

Ia spune Dica cum e cu cele 13 puncte? Ca 10 a mai facut CFR in grupele UCL...... Vai de voi ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

705579789543629
Marian Radu  •  08 Decembrie 2017, 00:25

Dica, ti-ai dovedit incompetenta, chiar daca patronul face echipa, tu, antrenorul , trebuie sa-i asezi in teren, ..... "du-te dica", e cea mai buna solutie ....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează