INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GRUPE

FCSB nu e profitabilă pentru adversarele din Europa League: "E păcat că nu vom juca împotriva unei echipe mari"

Foto: fclugano.com/Claudia Campana
Foto: fclugano.com/Claudia Campana

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 august 2017 15:44

Reprezentanții elveținilor de la Lugano, una dintre adversarele FCSB-ului din grupele Europa League (detalii AICI), au afirmat după tragerea la sorți că ar fi preferat să facă parte dintr-o grupă cu echipe mari. 

"Dintr-un anumit punct de vedere, este păcat că nu vom juca împotriva unei echipe mai mari, care ar atrage și spectatorii neutri. Dacă ne uităm la numele adversarilor, ne vom baza probabil pe fanii din oraș.

Sper că vor veni în număr mare la meciuri, pentru a ne ajuta să facem față cheltuielilor uriașe de organizare", a spus  Michele Campana, directorul sportiv al lui Lugano, citat de site-ul oficial al clubului.

Pe de altă parte, tehnicianul Pier Tami a anunțat că gruparea pe care o antrenează se va concentra mai mult pe campionat.

"Este o onoare să jucăm în Europa League, ne-a fost dor de asta, dar campionatul rămâne principalul obiectiv. Unii vor spune că adversarele din grupă nu sunt dificile, dar sunt echipe ce trebuie respectate, iar anul trecut au avut rezultate bune.

Lugano nu are experiență internațională, iar asta poate fi un dezavantaj", a afirmat tehnicianul elvețienilor, Pier Tami.

18 meciuri a jucat Lugano de-a lungul timpului în competițiile UEFA, iar cel mai important rezultat este o remiză pe teren propriu, 1-1 cu Inter Milano, în Cupa UEFA, în sezonul 1995/96.

  • FCSB face parte din Grupa G în Europa League, unde va reîntâlni Viktoria Plzen (Cehia) și le va mai avea ca adversare pe Hapoel Beer Sheva (Israel) și Lugano (Elveția).

Citește și:

Prezentarea celor 3 adversari ai FCSB-ului din grupele Europa League » Confruntări în premieră pentru roș-albaștri

Gigi Becali, în al nouălea cer după tragerea la sorți: "Pregătiți-vă de primăvară!"

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (33)
1392951497491682
Teodor Constantin  •  25 August 2017, 23:47

Treci de grupe, asa vin si echipele puternice, cu siguranta.

138312373238642
Florin Cutitoi  •  25 August 2017, 22:06

Exact acelasi lucru poate spune si Steaua ! Dar pana la urma , importanta este calificarea mai departe !

romeverest
romeverest  •  25 August 2017, 22:02

Are omul dreptate !! Cine sa vina la Lugano sa o vada pe Fcsb ?? Cred ca multi elvetieni nici nu au auzit de aceasta echipa !! Acelasi lucru este valabil si la Bucuresti, chiar daca idiotul de Becali viseaza zeci de mii de spectatori !! Una este sa joci cu Milan sau Arsenal, alta este sa te viziteze Hapoel si Lugano !!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează
Close