INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - SLOVAN LIBEREC

FCSB, OUT din Europa? Scenariul uluitor avansat: „N-ar fi de mirare ca UEFA s-o reprimească pe Backa Topola!”

FCSB a fost din nou lovită de coronavirus înaintea meciului de joi cu Slovan Liberec +16   FOTO
FCSB a fost din nou lovită de coronavirus înaintea meciului de joi cu Slovan Liberec

Articol de GSP - Publicat marti, 22 septembrie 2020 23:23 / Actualizat marti, 22 septembrie 2020 23:44

FCSB a fost din nou lovită de coronavirus înaintea meciului de joi cu Slovan Liberec, din preliminariile Europa League. 14 jucători au fost în total diagnosticați, iar meciul ar putea fi amânat pentru sâmbătă.

După „thriller-ul” cu Backa Topola, câștigat de o echipă improvizată a roș-albaștrilor, cei de la FCSB sperau că vor fi ocoliți de apariția unor noi cazuri în sânul lotului. Din păcate, alți cinci jucători au fost diagnosticați pozitiv, astfel că meciul cu Slovan Liberec va fi un nou test extrem de dur pentru echipa lui Gigi Becali&Toni Petrea. 

Presa din Serbia a aflat de noile infectări de la FCSB și a lansat un scenariu SF: acela ca Backa Topola, eliminată în turul anterior, să fie reprimită în competiție, pentru a juca în locul FCSB-ului meciul din turul III cu Liberec.

„N-ar fi de mirare ca forul european s-o reprimească pe Backa Topola”

„FCSB, sau fosta Steaua, s-a calificat în turul 3 preliminar al Europa League, după un meci nebun și o loterie a penalty-urilor la Senta. Faimosul club din România a eliminat Backa Topola, însă înainte și după meci au fost descoperite cazuri de coronavirus în cantonamentul echipei din București.

Încă 5 jucători din prima echipă au fost testați pozitiv la COVID-19, numărul total al jucătorilor infectați ajungând la 14. Rămâne de văzut care va fi reacția UEFA, care nu are milă în astfel de cazuri. Astfel, dacă se va stabili că FCSB nu poate disputa meciul din turul 3, nu ar fi de mirare ca forul european să o reprimească pe Backa Topola pe scena europeană și să îi oferă o nouă șansă.

Românii trebuie să îi găzduiască pe cehii de la Liberec în turul 3, însă totul este în ceață acum”, au scris jurnaliștii sârbi de la Srbija Danas, citați de digisport.ro.

FOTO De la agonie la extaz! Imagini din dramaticul Backa Topola - FCSB

+12 FOTO

VIDEO Florin Bratu ”Straton a greșit când a spus că FCSB este cel mai mare club din România”

Citește și alte știri despre FCSB: 

FCSB - SLOVAN LIBEREC. Pariorii o scot pe FCSB din Europa! Cotă uriașă la calificare pentru echipa lui Becali

EXCLUSIV Cât de mult s-a schimbat patronul de la FCSB? Confesiunea unui jucător: „Becali se comporta cu totul altfel, era o barieră între noi și el”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
1446025852379084
Dragos Nastase  •  23 Septembrie 2020, 18:11

Gigi te ai bucurat de rãul altuia episodul Dinamo. Acum plătești. Dumnezeu a dat Dumnezeu a luat lăudat fie numele lui Dumnezeu. Așa că sssttttt.

liviuemil
liviuemil  •  23 Septembrie 2020, 12:32

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bruta_din_popesti_leordeni
bruta_din_popesti_leordeni  •  23 Septembrie 2020, 11:57
Postat de Niculae Petre pe 23 Septembrie 2020, 08:30

Mari ziaristi ai GSP-ului mai au putin si termina Steaua ,care cred ca va sta in gat atat voua cat si celor de la digi , mai vorbim de patriotism.De la jurnalisti de 2 bani ai GSP-ului nu ai ce sa pretinzi***

Care Steaua? Chiar si in acte clona ciobanului infractor e numita fc fcsb. Steaua e in liga a 3-a. Daca veti continua sa nu va luati medicamentele o sa le spuneti curand Real Madrid, Bayern sau PSG albanezo-ilfovenilor lui Becali. Cu boala voastra nu e de glumit!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează