INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - PLZEN, JOI, 22:05, PRO TV, TELEKOMSPORT, GSP.RO

FCSB - Plzen // Dică s-a enervat la conferinţa de presă și l-a "acoperit" pe Becali: "Eu l-am scos din lot"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 septembrie 2017 12:33

Nicolae Dică, antrenorul celor de la FCSB, a susţinut o conferinţă de presă înainte de meciul cu Viktoria Plzen, de joi, din Europa League, şi a ridicat tonul când a fost întrebat despre gestionarea vestiarului. De asemenea, și-a asumat personal excluderea din lot a lui Gabi Enache, deși patronul dăduse ordinul în urmă cu câteva zile. 

"Se tot vorbeşte despre asta. Eu comunic foarte mult cu jucătorii. Toată lumea zice să fiu mai dur. Ce să fac? Să intru în vestiar şi să îi bat pe jucători? Să vă spun că am spart o tablă în vestiar? Că am aruncat o sticlă? Să văd zic ce fac la pauză? Lumea trebuie să înţeleagă că aşa sunt eu.

Eu vorbesc foarte mult cu jucătorii. Poate la alte echipe merge altfel. Noi suntem în grupele Europa League şi la 4 puncte de CFR Cluj. Da, puteam mai mult în campionat, dar suntem în obiectiv. Nu avem o problemă mare acum", a spus Dică la conferinţa de presă.

Gigi, luni: "Enache, out". Dică, azi: "Eu l-am scos din lot"

Nicolae Dică a lăsat să se înţeleagă că el l-a scos din lot pe Gabi Enache, deşi, luni, Becali cerea ca Enache să nu mai joace la echipa roş-albastră.

"Enache nu face parte din lot pentru meciul Plzen. Am avut de ales între mai mulţi fundaşi şi am decis ca pentru acest meci să nu mizez pe Enache", a spus Dică la conferinţa de presă.

"M-am enervat atât de mult că i-am trimis mesaj lui Mihai Stoica. Atât de tare m-am enervat pe ăla, pe Enache, numai mingi lungi, n-a urcat nici măcar o dată. El e supărat, Enache, că de ce a venit Benzar. «Ce, mă băgaţi pe mine acum când nu îl băgaţi pe Benzar?». Cam aşa ceva. Păi, lasă că o să stai tu la echipa la echipa a 2-a, la Liga a 3-a, şi o să vină Pleaşcă rezervă lui Benzar. O să vadă el. Nu-i convenea rezervă. Păi nu o să mai fie nici rezervă. Pleaşcă nu e pe lista pentru UEFA, dar nici Enache nu va fi" a spus Becali, luni, la ProX.

Dică a vorbit şi despre duelul cu Viktoria Plzen şi despre şansele echipei sale de a câştiga duelul cu cehii.

"Întâlnim un adversar pe care îl cunoaştem foarte  bine. Suntem singurii care i-am învins în cele 10 meciuri. Ne aşteptă un meci foarte greu. Au jucători care pot face diferenţa. Sunt buni pe contraatac şi au jucători rapizi pe benzi.

Cred că vom putea trece peste eşecul de la meciul cu Viitorul. În ultimul meci cu ei, au marcat două goluri după două greşeli. Acum formează o echipă mai bună. Au revenit jucătorii care aveau probleme. De aceea spun că Plzen e o echipă mai puternică. Dar şi noi suntem mai buni. Şansele sunt egale, suntem echipe de valori egale", a adăugat Dică.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
sange_alb.rosu
sange_alb.rosu  •  13 Septembrie 2017, 17:02

Pe Enache l-a scos din echipa insusi Dica, fcsb este si ea mai buna decat la precedentul meci cu Plzen, si marmota invelea ciocolata in staniol.

493554747481335
Solomon Neagu  •  13 Septembrie 2017, 17:00

Domnilor de la GSP,nu conteaza cine la scos de acolo pe Enache,asta trebuia inca din campionatul trecut sa nu mai fie la echipa,voua va place cum joaca Enache ????

768145689920470
Patraulea Trandafir  •  13 Septembrie 2017, 16:19
Postat de dimonty1 pe 13 Septembrie 2017, 16:14

vezi ca protv da meciu stelei de joi.. sti tu aia care joaca an de an in cupele europene si care ia canpionatu an de an.. voi cu vine aveti meci?? cu urbis s-au bere grivita?? hahahaaa

qed ...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează