INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - RAPID VIENA 2-1 (1-3 ÎN TUR)

FCSB - RAPID VIENA 2-1 (1-3 în tur) // Cum au văzut dinamoviștii eliminarea roș-albaștrilor: "Ar trebui să ne dea de gândit. Apăsăm accelerația"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 august 2018 10:47

Florin Bratu, tehicianul lui Dinamo, a comentat cu îngrijorare eliminarea celor de la FCSB și CFR Cluj din play-off-ul Europa League.

"Este o pată pentru tot fotbalul și campionatul românesc în ceea ce privește eliminarea CFR-ului în confruntarea cu luxemburghezii. Nu știu dacă fotbalul nostru a ajuns atât de jos, ci e vorba de mentalitatea noastră, sper să nu mai subestimăm adversarii. 

FCSB a fost mai aproape de calificare, a făcut un joc bun, dar lipsa de atenție și de experiență a portarului Vlad a făcut că echipă să nu ajungă în grupe. Acum, ne vom război în campionatul nostru. Păcat că nu s-a calificat nicio echipă în grupele Europa League, ar trebui să ne dea de gândit tuturor! Obiceiurile acestea de a subestima adversarii considerați mici ne-au costat mereu. Acum, sper să ținem și noi, Dinamo, piciorul pe accelerație, fiindcă FCSB și CFR se vor concentra pe campionatul intern", a declarat Florin Bratu, la conferința de azi. 

"Accidentarea lui Tănase a fost decisivă"

Ionel Dănciulescu, directorul general al "câinilor", și Gigi Mulțescu au vorbit la rândul lor despre partida FCSB - Rapid Viena. Ambii susțin că accidentarea lui Florin Tănase, survenită înainte de pauză, a rupt partida. 

"Decisivă a fost accidentarea lui Florin Tănase. El juca foarte bine între linii, făcea legătura între mijloc și atac. Rusescu s-a vazut că nu are ritmul necesar".

Gigi Multescu, și el în studio, a întărit spusele lui Danciu. "Da, foarte bună observația. Tănase a a jucat bine și în campionat", a spus acesta, la TV Digi Sport

Vezi și: Notele rușinii: Andrei Vlad și alți 4 steliști au îngropat visul european al FCSB-ului » Ce notă a primit Andrei Ivan + campioana României, note pe măsură pentru o umilință istorică

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
balauru48
balauru48  •  31 August 2018, 13:36
Postat de gazistu pe 31 August 2018, 11:09

1. S-A CALIFICAT CINE MERITA!!! DEGEABA RADEM NOI, ca Dudelange, ca Rapid Viena..is slabe, ca CFR si FCSB is superioare....uite ca nu e asa!! portarul advers a dat siguranta, pe cand Vlad, saracu, trebuia din sez trecut trimis sa apere la alta echipa, 3-4 sezoane... dupa care sa intre ca al 2lea 3 lea portar la FCSB... 2. Sistemul Play-IN/PLay-OUT s-a dovedit esec, deaia se joaca doar in campionatele slabe, gen: Cipru, Belgia, Olanda, Rep Moldova, Austria, Elvetia, etc... in loc sa copiem modelul celor din Anglia, Spania, Franta, Germania.(desi avem echipe multe si puternice)

Un comentariu corect! Dar na, mai sunt si cioate care nu inteleg o iota si atunci incep sa jigneasca...

104343947122875
Anton Pan  •  31 August 2018, 13:12

Penibil!!! Cine s-a gasit sa faca aprecieri! Trompeta obosita a *** *** insolvent, care nu mai are nicio treaba cu cupele europene de mult timp. Singurul contact al catelusilor stirbi cu Europa, este fie pe stadion la meciurile Stelei, fie la televizor, cu sau fara mileuri. Asa ca botnita pentru latratorii la luna din clubul militienesc insolvent

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

aldo_m
aldo_m  •  31 August 2018, 11:59

mm baiatul venit din puscarie cu mileuri adica taranul de langa galati vorbea de mileuri

Vezi toate comentariile (7)
Comentează