INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - RAPID VIENA 2-1 (1-3 ÎN TUR)

FCSB - RAPID VIENA 2-1 (1-3 în tur) // Cât va lipsi Tănase din cauza accidentării + Ce spune căpitanul stelist despre gafa lui Vlad

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 30 august 2018 23:23

Florin Tănase, căpitanul lui FCSB, a ieșit accidentat în prima repriză a meciului cu Rapid Viena, scor 2-1, în returul play-off-ului Europa League, însă spune că lovitura nu e foarte dură. FCSB a ratat calificarea din cauza rezultatului din tur, 1-3.

"Am primit o lovitură la șold și n-am mai putut continua. Cred că voi sta pe bară câteva zile", a spus Florin Tănase.

Fotbalistul de la FCSB a vorbit și despre gafa portarului Andrei Vlad: "Am fost foarte concentrați. Golul a venit după o eroare. Vlad era dezamăgit, și-a dat seama că a greșit. Nu putem să-i dăm în cap acum, e un jucător tânăr, cu calități".

Vezi și: Gigi Becali anunță cea mai tristă seară europeană din viața lui: "O să mai plece doi jucători! Nu mai am ce face cu ei"

Ce gafe! Andrei Vlad le-a făcut cadou golul austriecilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
vladutz13
vladutz13  •  31 August 2018, 10:34

Pai baiatule, daca era doar o lovitura in sold care dupa cateva zile trece, atunci strangi naiba din dinti si joci in continuare!!! Nu irosesti o schimbare echipei in cel mai important meci al sezonului!!! Toti sunt niste primadone ridicole.

breitner
breitner  •  31 August 2018, 08:19
Postat de Nick Palmino pe 31 August 2018, 07:18

Crezi ca ii pasa cuiva de frustrarile voastre, ca zicem Steaua in loc de Fcsb? Mai schimbati si voi "placa", ca sunteti ca Hrusca, cu aceleasi colinde, de cand era in clasa a-4-a.

Cine ti-a spus ca (,) colindele se schimba in fiecare an? De fapt nu ma mir daca esti fecesebist!

2028357190822557
Nick Palmino  •  31 August 2018, 07:18
Postat de justincase pe 31 August 2018, 01:54

Autorul articolului, desi jurnalist sportiv pare ca nu a inteles lucruri elementare de genul: la dinamo sunt dinamovisti, la rapid sunt rapidisti, la Steaua sunt stelisti si asa mai departe. Ba baiatule, la FC FCSB sunt fecesebisti sau fîcîsîbisti, cum vrei tu, da' nu stelisti! Nici dinamovisti, nici rapidisti, nici madrileni si asa mai departe. Intelegi? Normal ca intelegi, ca nu e nimeni atat de prost incat sa nu inteleaga un lucru atat de simplu. Ai doar foarte putin respect pentru profesia ta si alegi sa perpetuezi o confuzie cu parfum de minciuna la adresa celui mai mare club sportiv din Romania. Sa iti fie rusine! fc fcsb popesti leordeni NU E STEAUA BUCURESTI!

Crezi ca ii pasa cuiva de frustrarile voastre, ca zicem Steaua in loc de Fcsb? Mai schimbati si voi "placa", ca sunteti ca Hrusca, cu aceleasi colinde, de cand era in clasa a-4-a.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează