INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - RAPID VIENA 2-1 (1-3 ÎN TUR)

FCSB - RAPID VIENA 2-1 (1-3 în tur) // FOTO Caterincă pe seama lui Vlad pe internet: "Loris, tu ești?"

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 august 2018 10:21

FCSB a învins-o joi seara pe Rapid Viena, 2-1, dar golul primit le-a fost fatal roș-albaștrilor, care au părăsit play-off-ul Europa League după ce în tur au pierdut cu 1-3 în Austria. 

Portarul de 19 ani din porta FCSB-ului a fost criticat după meci de fani, Gigi Becali și alți numeroși oameni de fotbal, dar tirada la adresa acestuia a continuat și în meciul online. Într-un "meme" devenit celebru pe internet, Vlad a fost comparat cu Loris Karius, gafeurul din poarta lui Liverpool din finala Ligii cu Real Madrid, 1-3, 

Rămași fără nicio echipă în grupele unei competiții europene, internauții au tras și un semnal de alarmă: "Pe când o mișcare #rezist și în fotbalul românesc?"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
sharky_04
sharky_04  •  31 August 2018, 19:00

Gica Hagi:"Merităm să ne faceţi statuie pentru ce am făcut noi, având în vedere condiţiile din România. Rezultatele cântă cu noi. Se duce fotbalul românesc. Se duce. Zero. În doi-trei ani, zero"

Vezi toate comentariile (1)
Comentează