INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - RAPID VIENA 2-1 (1-3 ÎN TUR)

FCSB - RAPID VIENA 2-1 (1-3 în tur) // Ce-ai făcut, Vlade? Notele unei seri de coșmar pentru fotbalul românesc: 5 steliști au îngropat visul european al FCSB-ului + 4 fotbaliști de la CFR și antrenorul au luat 1 în GSP după umilința istorică!

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 august 2018 08:57

FCSB a învins-o joi seara pe Rapid Viena, 2-1, dar golul primit le-a fost fatal roș-albaștrilor, care au părăsit play-off-ul Europa League după ce în tur au pierdut cu 1-3 în Austria. 

Jocul foarte solid făcut de echipa lui Dică în prima repriză a fost anihilat din  păcate de gafa lui Andrei Vlad de la golul austriecilor. Goalkeeper-ul a intervenit inexplicabil la o minge care se ducea în corner, de acolo rezultând golul austriecilor ce s-a dovedit a fi decisiv. A primit nota 4 din partea Gazetei, cea mai mică din echipa lui Dică.

Alți trei jucători cu evoluții modeste au fost fundașii centrali Bogdan Planic și Mihai Bălala. Extrem de slabi și în meciul tur, aceștia au primit 5 pentru evoluțiile de aseară. Tot 5 au primit și Lucian Filip și Florinel Coman. 

Cei mai buni jucători din echipa roș-albaștrilor au fost Harlem Gnohere și Mihai Roman, marcatorii golurilor FCSB-ului, ambii cu evoluții foarte solide, în special în prima repriză.

Nicolae Dică, tehnicianul roș-albaștrilor, a primit nota 6.

Andrei Ivan, românul celor de la Rapid Viena, a fost integralist și a primit nota 6. Acesta a avut o bară în ultimele 10 minute ale meciului și a fost o sursă de pericol pentru defensiva lui Dică pe toată durata meciului. 

Portarul Strebinger și fundașul Sonlleitner, autorul golului, au fost cei mai buni jucători ai austriecilor, ambii primind nota 7.

 

Note pe măsură pentru o rușine istorică

CFR Cluj s-a făcut de râs și în returul cu Dudelange, a pierdut cu 2-3 și a bifat o eliminare istorică.

Fotbaliștii CFR-ului au fost penibili, iar cea mai mare notă din echipă a fost cea a lui Tambe, care a primit nota 4.

"Galacticii" Jesus Fernandez și Julio Baptista au primit nota 2, Cristi Manea, Țucudean, Maleș sau Mailat au primit nota 1, la fel ca tehnicianul Toni Conceicao. 

Vezi și: Gigi Becali anunță cea mai tristă seară europeană din viața lui: "O să mai plece doi jucători! Nu mai am ce face cu ei"

Ce gafe! Andrei Vlad le-a făcut cadou golul austriecilor

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (106)
adriann_
adriann_  •  01 Septembrie 2018, 01:23
Postat de badeadorian pe 31 August 2018, 11:09

Vlad a devenit acarul Paun . Trag toti in el ca altceva nu stiu .... Omul a gresit incercand sa salveze o lovitura de la colt . Greseala lui a fost ca nu a incercat sa PRINDA mingea , daca nu reusea cel mult ramanea cornerul ... a respins in fata si fundasii nu l-au ajutat ... toata partea dreapta a apararii dormea in front ...numai fotbalistii austrieci au urmarit efectul sutului !!! Ca antrenor iti pui apararea sa urmareasca mingea precum ogarul pe iepure ! Era suficient ca si fundasii sa coboare odata cu atacantul care a interceptat mingea respinsa de Vlad si poate Rapidul marca alta data !!! Lasati portarul in pace si nu il mai terfeliti < este un portar cu reale calitati> si acolo in poarta este cel mai greu post din fotbal ... Din fotoliu toata lumea este Lev Iasin !!!

Cand v-am spus ca in momentul asta mai tin cu fcsb doar indivizii care rezoneaza cu becali.... Astia cred ca daca merge ciobanul cu un sac de bani la un popa ar tebui sa aiba fcsb tot norocul iar adversara tot ghinionul :))) PAI MA BECALISTILOR, golul 2 al fcsb nu a fost un noroc imens, un autogol marcat aiurea cu pieptul de un fundas austriac la o minge deviata de Roman pe spate, la intamplare? Na ca au avut si austriecii noroc cu greseala lui Vlad, 1-1 la noroace si s-au calificat aia carora nu le face echipa un cioban puscarias...

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  31 August 2018, 20:28

Norocul porcesc al fcsb-ului nu a mai tinut!au trecut miraculos de Hajduk o echipa in plin scandal intern-cu un gol la miloaga,dintr-un penalty vazut numai de tusier si alt gol in ultimul minut-si erau sa treaca si de Rapid Viena-o echipa mult mai slaba ca Hajduk-dupa un joc foarte slab dar cu un gol de rugbi al lui Gnohere si un autogol!Dar Dumnezeu nu doarme!Cum sa cumperi trei sferturi din meciuri in campionat si sa ai si atata noroc in calificari?Pana la urma cu ei nu am nimic dar am cu *** ala de "manager general'al lor caruia presa ii "soarbe vorbele"!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mosvasile
mosvasile  •  31 August 2018, 20:17

De unde si pana unde Roman sa fie autorul golului doi,cand si-o bagara in poarta fundasii austrieci?Iar lar la centrarea- care a dus la golul lui Gnohere- fundasii lui Rapid Viena stateau cu mainile pe sus cerand interventia arbitrului pentru ofside!

Vezi toate comentariile (106)
Comentează