INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - RUDAR VELENJE, JOI, 21:30, PRO TV, GSP.RO

FCSB - RUDAR VELENJE // Nicolae Dică nu are liniște înaintea returului cu Rudar: "Am mai trăit astfel de momente" + respectă obiectivul lui Becali: "Asta îl interesează pe patron"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 august 2018 12:30

Nicolae Dică, tehnicianul celor de la FCSB, a prefațat în cadrul unei conferințe de presă returul cu Rudar Velenje din turul II al preliminariilor Europa League, care va avea loc joi, de la ora 21:30. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la PRO TV. 

Antrenorul roș-albaștrilor conștientizează importanța calificării în grupele Europa League, însă nu e liniștit înaintea returului cu echipa slovenă și le cere jucătorilor să abordeze meciul cu maximă concentrare. 

"E o partidă importantă, chiar dacă am reușit să câștigăm cu 2-0 în tur. Consider că ne așteaptă o partidă grea, trebuie să fim concentrați și să ne calificăm. Am mai trăit momente ca jucător în care am câștigat cu 4-2 în deplasare, iar apoi am fost aproape să pierdem calificarea. 2-0 e un scor care a fost întors de atâtea ori. Le-am cerut jucătorilor să ne gândim mult la acest joc și să dăm totul pentru calificare. Eu am emoții la fiecare meci, de asta spun că trebuie să fim concentrați la maximum. Cred că cei de la Rudar vor încerca să joace mai ofensiv. Au o șansă mică, dar vor încerca să facă totul pentru a se califica. Au probleme pe tranziția negativă, am văzut și în tur. 

Nu ne va fi ușor să ajungem în grupe. Va fi foarte greu să îndeplinim acest obiectiv, vom avea adversari din ce în ce mai puternici în următoarele tururi. Cei de la Hajduk au suporteri foarte pătimași. Ar fi mai dificil acolo decât în Bulgaria, cu Slovia Sofia. Important e să trecem noi de Rudar și să fim pregătiți pentru orice adversar. 

Îmi doresc pentru fotbalul românesc ca echipele românești din cupele europene să facă foarte multe puncte. Ar fi un eșec financiar să nu ne calificăm în grupe, sunt foarte mulți bani. Asta îl interesează și pe patronul nostru, ca noi să aducem bani în club. 

Vor fi schimbări în echipă, să nu uităm că ne așteaptă un meci dificil cu Poli Iași duminică, iar apoi joia viitoare am juca din nou în Europa League", a declarat Dică. 

...despre transferul unui atacant: "Noi știm ce jucători ne dorim pe acea poziție, vom încerca să aducem cât mai repede acel atacant. Andrei Cristea e un jucător cu mare experiență, are evoluții bune la Iași, îl apreciez foarte mult, dar deocamdată ne gândim la alt atacant. Îmi doream să am acest atacant de când am început pregătirea, dar ofertele pe care le-am făcut noi nu au fost acceptate".

...despre Florinel Coman: "Mi-aduc aminte că anul trecut, când l-am folosit pe Coman atacant, mulți m-au criticat. În pregătirea din vară, am avut o discuție cu el și i-am spus că e posibil să joace și atacant în această perioadă. Vor fi meciuri în care Coman va juca și atacant. Golurile cu Dinamo l-au ajutat foarte mult, l-am văzut la antrenamente cu o încredere mai mare în el. Sper să nu se oprească aici și să continue să aibă evoluții bune, de asta a fost adus la Steaua".

...despre interesul lui Anderlecht pentru Dennis Man: "El a avut un an foarte bun, a avut evoluții foarte bune. Nu se aștepta lumea la așa ceva din partea lui, având în vedere că înainte cu un an jucase foarte puțin. E un jucător care poate să crească. Dacă ajunge la Anderlecht, ar putea face față acolo". 

"Am analizat meciul cu Dinamo. E păcat că nu am reușit să câștigăm, mai ales că am condus de 3 ori. Trebuie să trecem peste acest semieșec, ne așteaptă meciuri foarte grele în continuare" Nicolae Dică

  • FCSB - Rudar Velenje se joacă joi, de la ora 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la PRO TV. În tur, roș-albaștrii s-au impus cu 2-0. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
vlad.dracul
vlad.dracul  •  01 August 2018, 19:09

Dică îşi face griji din cauza jucătorului cu numărul 5 de la Rudar, ştie că toţi dinamoviştii ţin cu respectivul.

hitman222
hitman222  •  01 August 2018, 18:59
Postat de de_pe_tarnave pe 01 August 2018, 16:41

Mai da cu sapun pe tine, ca puti a minciuna!!!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

laurentyu1964
laurentyu1964  •  01 August 2018, 17:53
Postat de hitman222 pe 01 August 2018, 14:11

gigist care injura femei:)))

unde ai vazut tu ca am injurat ?talpanistule

Vezi toate comentariile (20)
Comentează