INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - SLOVAN LIBEREC 0-2

FCSB. Mihai Stoica, în lacrimi la TV după meciul cu Slovan: „Am 55 de ani și am trecut prin atâtea”

Mihai Stoica +20   FOTO
Mihai Stoica

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 septembrie 2020 11:27 / Actualizat vineri, 25 septembrie 2020 11:52

Mihai Stoica a vorbit în această dimineață despre situația de la FCSB și despre eliminarea din turul III din Europa League, după 0-2 cu Slovan Liberec.

Oficialul a fost vizibil afectat de problemele de la FCSB, ca urmare a cazurilor de coronavirus de la club, asta simțindu-se în vocea sa. MM a părut îndurerat de înfrângere, a avut momente în care nu și-a găsit cuvintele.

„Ne gândeam vreodată că aveam asemenea luptători în echipă? Voiam să vorbesc azi cu Șut și nu puteam, îmi venea să plâng! Am 55 de ani și am trecut prin atâtea. Am avut succese și am avut și dezamăgiri, doar dacă ne gândim la Middlesbrough e suficient. Acestui copil îi era interzis să joace, nu intrase în antrenament cu echipa. Am vorbit azi cu acest copil și ... Zicea că e un vis îndeplinit... 

Ce poți să le spui copiilor acestora? Că a venit un arbitru care pur și simplu nu avut să mergem mai departe? Poate câștigul e mult mai mare pentru că am descoperit ce avem în curte. Bănuiam și speram, dar nu știam!

Nu mai are rost să vorbim despre ce s-a întâmplat. Asta știu Gigi și Vali Argăseală. Veneau jucători ca să joace, nu voiau, plecau... A fost ceva... A fost ceva care nu poate decât să ne întărească. Sunt fericit! Sunt fericit pentru că nu sper că vom ajunge mai buni decât am fost, ci știu asta! ”, a declarat Mihai Stoica la Pro X.

FOTO Cele mai tari imagini din FCSB - Slovan Liberec 0-2

+16 FOTO

VIDEO Mihai Pintilii, dupa eliminarea din Europa League ”Nu am ce să le reproșez jucătorilor”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Ironii după eliminarea lui FCSB: „Bucătarul arăta mai mult fotbal!” » Nici Gigi Becali nu a scăpat

EXCLUSIV Se destramă FCSB după eliminarea din Europa League? „Gigi Becali e forțat să facă asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (75)
anti_sistem
anti_sistem  •  25 Septembrie 2020, 20:20

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

napocarrepublic
napocarrepublic  •  25 Septembrie 2020, 19:25
Postat de Traian Pavelescu pe 25 Septembrie 2020, 15:01

Telenovela “ Delirul de sub podul grant” continua! Rol principal celebra adrianita, crescută la școala de arta dramatica PSD sect.1, sora catalinei, actrița consacrata a trupei de parodie absurda cazarma sportiva anacronica! Doua maneliste ridicole care fac deliciul site-ului !

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mordi
mordi  •  25 Septembrie 2020, 18:18
Postat de Traian Pavelescu pe 25 Septembrie 2020, 13:59

Locatarul de sub podul grant, adulator de echipa de partid PSD sect1 și simpatizant de alte anomalii hrănite din bani publici (cazărmile sportive) depășește încă o borna a penibilului! Nu e capabil sa livreze un singur argument, el continua sa aiureze despre persoane fictive și dosare deschise de acești milițieni întârziați ai netului! In lipsa de argumente, netoții se duc spre beciuri, dosare, fumigene, de parca asta e scopul dezbaterii de pe forum: demascarea, arestarea trimiterea la canal! Deformații profesionale ale ratacitilor pe lângă echipele de partid și de cazarma!

Mai lasa-ne mah cu cazarmile tale, fcsb NU E STEAUA! Tu ce nu pricepi? Baga o data la gamalie chestia asta. Sau n-ai nici gamalie?

Vezi toate comentariile (75)
Comentează