INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  MARSEILLE - ATLETICO MADRID 0-3

FINALA EUROPA LEAGUE // Fotbaliștii lui Atletico Madrid dau startul petrecerii: "Revanșa pentru finalele sfârșite în lacrimi"

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 17 mai 2018 00:12

Jucătorii lui Simeone abia așteaptă să revină la Madrid pentru a da drumul la petrecere, după ce Atletico a zdrobit-o pe OM în finala Europa League, scor 3-0. 

"Așa e fotbalul, sunt foarte fericit! Ultimele două finale le-am sfârșit în lacrimi, acum am câștigat. Noroc că am mai avut și această oportunitate și am reușit să triumfăm. Sunt momente deosebite, mă bucur mult, vă dați seama.

Suntem foarte fericiți. Vom sărbători împreună. Antoine Griezmann se antrenează fantastic. E unul dintre cei mai buni atacanți din lume. Sunt bucuros că a fost la noi în echipă și că ne-a ajutat să câștigăm.

Ne întoarcem la Madrid și acolo vom vedea cum sărbătorim. Cu siguranță o vom face alături de fani", a declarat portarul Jan Oblak la finalul meciului.

"E fantastic să câștig acest trofeu. Am mai câștigat Supercupa Spaniei. E extraordinar, mai ales că e aici, în Franța. OM e o echipă ofensivă, primul gol al nostru a schimbat situația. Noi știm să ne apărăm.

Așa sunt finalele, trebuie să profiți mereu. Am muncit mulți ani pentru acest trofeu, am plecat de acasă pe când aveam doar 14 ani. Avem o echipă grozavă!", a spus și eroul madrilenilor în finală, Antoine Griezmann, autorul unei "duble".

Citește și: VIDEO + FOTO GriezMagic! Starul lui Atletico Madrid a lovit de două ori în finala Europa League, câștigată lejer cu Marseille

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează