INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CUPELE EUROPENE

Florin Gardoș, surprins de Astra: "I-au învățat minte pe englezi" » Ce spune despre șansele de calificare ale celor două formații românești

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 august 2016 18:15

Florin Gardoș s-a declarat surprins de faptul că Astra a trecut de West Ham pentru al doilea an la rând și consideră că Steaua și campioana României se pot califica în primăvara europeană.

"Am fost surprins de Astra, mai ales că s-a întâmplat și anul trecut același lucru, nu s-au învățat deloc minte. Dacă au eliminat pe West Ham, nu văd de ce nu s-ar califica în primăvara europeană.

Îmi pare rău de Steaua, dar era foarte, foarte greu să se califice. Mi-ar fi plăcut să joc contra Stelei. Nu mai știu ce se întâmplă pe la Zurich, nu cred că era una dintre cele mai ușoare echipe din urna a 3-a. Cred că Steaua se poate califica, până la urmă Villareal nu e Manchester United", a afirmat fundașul lui Southampton pentru Dolce Sport.

Gardoș a ratat tot sezonul trecut din cauza unei rupturi de ligamente încrucișate, iar luna trecută a suferit o nouă accidentare la genunchi, însă a declarat că speră să revină la antrenamente săptămâna viitoare.

"Sunt bine, sper să reiau antrenamentele săptămâna viitoare. Nu am discutat niciodată cu Daum, am ținut legătura cu secunzii. Mi s-a părut foarte diplomat și mi-a plăcut că a urmărit foarte multe meciuri", a adăugat Gardoș.

Astra face parte din grupa E, alături de Victoria Plzen, AS Roma și Austria Viena, în timp ce Steaua va întâlni în Villareal, Zurich și Osmanlispor.  (tabloul complet al grupelor)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează