INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ROSENBORG-STEAUA, AZI, 21:00 PROTV ȘI GSP.RO

FOTO Lecţie de marketing predată de norvegieni » După prînz, sesiune de autografe pe tricouri cu mesaje speciale

Articol de GSP - Publicat joi, 27 august 2015 11:51

Imediat după antrenamentul oficial de ieri dimineață jucătorii lui Rosenborg au mîncat în restaurantul din sediul clubului. Chiar acolo însă au avut parte de o surpriză.

Mai multe tricouri de joc au fost puse pe mese pentru a fi semnate, fiecare avînd cîte un marker, dar şi cîte un bileţel cu cîte un mesaj, ca să ştie fotbaliştii ce anume să scrie. În România cu greu au loc astfel de acţiuni de marketing pentru fani, Steaua fiind repetentă la acest capitol!

În vara acestui an cînd se aflau în cantonament la Braşov, oficialii din Ghencea au expus într-un centru comercial din Braşov cele trei trofee cîştigate sezonul trecut. La eveniment au participat Cristi Tănase, Fernando Varela și Lucian Filip, însă organizarea a lăsat mult de dorit. Campionii au fost salvați de personalul mall-ului, care le-a adus mai mult markere și un top de hîrtie A4 pe care să semneze.

Meciul Rosenborg - Steaua va avea loc azi de la ora 21:00, în direct pe ProTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  28 August 2015, 00:50

asa e

ottobraun
ottobraun  •  27 August 2015, 15:56

organizatorii au lasat de dorit? pai astia ai lui argaseala vor sa le aduca si suporteri care nu exista!

politm60
politm60  •  27 August 2015, 15:50

Marea noastra inferioritate o gasim in domeniul unui joc numit fotbal, o necunoscuta pentru majoritatea echipelor noastre.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează