INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ARSENAL-ȚSKA MOSCOVA 4-1

FOTO + VIDEO Gol senzațional în Europa League, care îl concurează pe cel al lui Ronaldo: "Dumnezeule, ăsta e golul sezonului!"

FOTO: REUTERS +1   FOTO
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 aprilie 2018 09:41

Arsenal e cu un pas în semifinalele Europa League după victoria convingătoare reușită joi seara în fața lui ȚSKA Moscova, scor 4-1, în turul "sferturilor". "Tunarii" au rezolvat meciul încă din prima repriză, iar galezul Aaron Ramsey a ieșit în evidență printr-un super gol.

După ce a deschis scorul în minutul 9, cu un șut plasat din interiorul careului, Ramsey a făcut "dubla" în minutul 28. Galezul a înscris superb, lobându-l pe portarul lui ȚSKA cu călcâiul după o centrare perfectă a lui Ozil, amintind de execuțiile imposibile ale lui Ibrahimovic.

VIDEO cu execuția lui Ramsey

Supergolul lui Ramsey a devenit rapid viral pe rețelele de socializare, fanii comparând reușita galezului cu cea a lui Cristiano Ronaldo din meciul cu Juventus: "Dumnezeule, ăsta e golul sezonului", a scris un fan pe Twitter.

În plus, superexecuția lui Ramsey ține azi prima pagină a tabloidelor din Anglia: "Ramsey flick does the trick", a titrat Daily Express. 

Celelalte goluri ale londonezilor au fost reușite de Lacazette, și el autor al unei "duble".

Dezamăgitoare în campionat, Arsenal are o șansă uriașă să-și salveze sezonul: în cazul în care câștigă Europa League, "tunarii" vor evolua sezonul viitor în grupele Ligii Campionilor.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
baruch
baruch  •  06 Aprilie 2018, 11:41

seamana dar nu rasare...e un gol...frumos, dar n-are nicio treaba cu ce-a facut ronaldo acolo. fanii lui arsenal, ma rog, e o lume libera, pot crede ce vor.

turcescu
turcescu  •  06 Aprilie 2018, 10:59

Nu-i nimic senzational, am dat de astea multe chiar si pe teren mic la scoala. Nu se compara cu ce a reusit Ronaldo! In schimb, Roman de la Botosani putea marca un gol ireal.

borat101
borat101  •  06 Aprilie 2018, 10:58

Tipic aberatie a unui amator, dar fan al lui Arsenal si bineinteles al lui Ramsey. In primul rand golul lui C. Ronaldo este contra unei echipe mult mai buna si la un nivel mai inalt de competitie. Si deci se mai reiese ca este un articol bagat de un "hater" de C. Ronaldo. Aloooo....GSP, vedeti ca nici Las Fierbinti nu baga asemenea "articole" in ziarul lor. LMAO ...cat de penali sunteti!!!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează