INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  UNIREA - LIVERPOOL, AZI, 20:00, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Galamaz a părăsit terenul accidentat, apoi Liverpool a egalat

Articol de GSP - Publicat joi, 25 februarie 2010 00:00

În minutul 23 al partidei Unirea Urziceni- Liverpool, la scorul de 1-0, căpitanul ialomiţemilor, George Galamaz, a călcat greşit după ce a încercat să îl deposedeze pe Skrtel.

S-a cerut schimbare, dar Galamaz a încercat să continue. După ce a rezistat încă 3 minute, mijlocaşul de 29 de ani a fost nevoit să părăsească terenul (foto), în aplauzele publicului şi a fost înlocuit de Mehmedovici.

La nici 3 minute, Liverpool a egalat prin Mascherano.

Marius Bilaşco a fost căpitan după ieşirea lui Galamaz.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
 •  25 Februarie 2010, 22:21

numa' baieti ironici si "destepti"....asta cu pasu' Tihuta m-a terminat...atat ai putut mah???...oricum bravo Unirea!!! Cred ca ai facut un meci mai bun decat ar fi facut oricare din "marile" echipe ale fotbalului romanesc - cu toata istoria pe care o invoca...

 •  25 Februarie 2010, 22:11

numa' baieti ironici si "deshtepti" scriu aici... asta cu pasu' Tihuta m-a terminat...atat a putut ....oricum bravo Unirea...cred ca ati facut un meci mai bun decat ar fi facut oricare din " marile " echipe din fotbalul romanesc.

 •  25 Februarie 2010, 22:06

Pacat pt el. S-a simtit lipsa lui. Daca nu se accidenta altfel arata echipa (cel putin in aparare). Nu sugerez ca s-ar fi calificat dar poate nu primea 3 goluri. Din pacate se simte tare sa-ti pierzi capitanul. Mai ales pt o echipa k Unirea unde nici nu exista jucatori de valoare pe banca.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează