INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  NAPOLI - STEAUA, MIERCURI, ORA 22:05, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Gardoş: "E meciul carierei, anul trecut pe vremea asta eram la Chiajna, acum lupt să mă calific în Europa"

Articol de GSP - Publicat luni, 13 decembrie 2010 00:00

Fundaşul Stelei Florin Gardoş vorbeşte despre importanţa partidei cu Napoli şi spune că partida de pe San Paolo este cea mai importantă din cariera sa.

"Pentru mine e cel mai important meci al carierei, asta e sigur. Anul trecut pe vremea asta eram în liga secundă, la Chiajna, acum joc pentru calificarea în şaisprezecimile Europa League. Aştept cu nerăbdare meciul!

Vor avea un stadion plin, atmosfera va fi electrizantă, să sperăm că vom reuşi să ieşim bucuroşi de pe gazon. Sper să ne calificăm, numai aşa putem da valoare parcursului nostru de pînă acum", a spus Gardoş la sportro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
imperator
imperator  •  13 Decembrie 2010, 13:40

iar au aparut rata-zii astia pe pagina..

imperat0aia
imperat0aia  •  13 Decembrie 2010, 13:22

@mmstoica1978: tu ai probleme. mergi la verificarea tehnica, ca am impresia ca ti-a sarit o rotita.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează