INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AJAX - FIORENTINA 1-1

Gazzetta dello Sport: "Mutu nu a putut repeta evoluţia cu PSV din sezonul trecut"

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 februarie 2009 00:00

Presa italiană a lăudat prestaţia jucătorilor Fiorentinei, remarcându-i pe Gilardino, autorul golului, dar şi pe Adrian Mutu, care a bifat jocul cu numărul 100 pentru italieni în toate competiţiile.

"Am avut foarte multe ocazii, dar din păcate doar una s-a transformat în gol. Mutu a disputat jocul 100, dar din păcate nu a mai putut repeta evoluţia din meciul cu PSV Eindhoven, din sezonul trecut al Cupei UEFA, când a rezolvat cu o "dopieta" calificarea în semifinalele competiţiei", scrie Gazzetta dello Sport.

Newsin

Playtech: BOMBĂ! Frații Dedeman au spart banca. Au dat 58 de milioane de euro pe o nouă afacere neașteptată


Comentarii (1)
 •  27 Februarie 2009, 13:50

italienii trebuie sa faca ceva repede...nu mi au decat pe udinese in cupa uefa si in liga nu cred ca mai pupa vreo echipa in sferturi.eu sunt un fan al milanului dar ceea ce vad nu imi place.oare e mai mare criza in italia decat in anglia?in italia nu se mai investeste aproape nimic?astia de la fiorentina in loc sa mai cumpere ceva parca vad ca la sfarsitul sezonului il vand si pe gilardino.cat despre milan...frate fundasi tineri ca astia au expirat..toata stima pt maldini dar..gata frate...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează