INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RANGERS - BRAGA 3-2

„Genă de geniu. Unde e Ianis Hagi e speranță!" » Presa scoțiană, la picioarele „micului prinț", după evoluția din Europa League

Foto: Getty +12   FOTO
Foto: Getty

Articol de - Publicat vineri, 21 februarie 2020 10:18

Rangers - Braga 3-2 // Jurnaliștii din Glasgow sunt impresionați de Ianis Hagi (21 de ani, mijlocaș ofensiv). „Poate că Ianis nu va atinge niciodată nivelul la care a ajuns bătrânul său, dar Gheorghe probabil nu a avut niciodată două goluri sărbătorite într-un asemenea stil ca fiul lui", a comentat Daily Record

Rar vezi o presă mai exuberantă precum cea scoțiană după marea răsturnare de pe „Ibrox Park". De la 0-2 la 3-2 într-un sfert de oră copleșitor cu Sporting Braga. Și nu e articol în care să nu se scrie ceva despre Ianis.

Rangers - Braga 3-2 // „Ne-a oferit un strop din marele Hagi"

Daily Record, care pe site a exclamat „This. Is. Sensational!", i-a dedicat șase pagini în ediția de print, ca la meciul cu Hibernian. Prima copertă, ultima și două „duble" la rubrica de sport.

Materialele mari ale cotidianului britanic încep cu numele său: Ianis Hagi. „Genă de geniu", a titrat Gavin Berry în analiza partidei. „Ianis ne-a oferit un strop din marele Hagi cu acest show magic care reaprinde visul european al lui Rangers", a scris el, amintind că „băiatul nici nu împlinise doi ani când legendarul său tată scria istorie la Galatasaray cucerind Cupa UEFA. Iar el menține vii speranțele de a călca pe urmele părintelui. A fost scânteia unei reveniri fantastice, sub privirea mândră a lui Gheorghe Hagi".

Rangers - Braga 3-2 // „Eroul care inspiră Rangers"

La rândul său, David McCarthy a comentat în cronică: „Ianis poate că nu va atinge niciodată nivelul la care a ajuns bătrânul său, dar Gheorghe probabil nu a avut niciodată două goluri sărbătorite într-un asemenea stil ca fiul lui". The Scottish Sun are „eroul care inspiră Rangers", descoperind că „miticul Hagi a fost în mod cert mândru să-și vadă băiatul astfel. Așa tată, așa fiu. E clasa lui Hagi".

Rangers - Braga 3-2 // „Curajul de care ai nevoie pentru a salva o situație disperată"

Daily Mail privește cu uimire ascensiunea lui Ianis. „La doar 21 de ani, și-a asumat responsabilitatea de a resuscita o echipă ce părea moartă și de a o trage spre o răsturnare extraordinară", a remarcat jurnalul britanic.

„Fără îndoială, tânărul român a fost cel care a modificat radical tendința jocului pentru a-i lăsa pe tatăl său și pe aproape 50.000 de fani într-o stare de delir. A demonstrat curaj, curajul de care ai nevoie pentru a salva o situație disperată". The Guardian încheie minunat articolul despre succesul lui Rangers: „Unde e Ianis Hagi e speranță!".

9a fost nota primită de Ianis Hagi în cotidianul The Scottish Sun pentru jocul cu Braga; a primit 8 în Daily Record și The Herald

„Sigur, când Ianis era mic, Gheorghe Hagi visa la performanțele pe care le-ar putea face fiul său în carieră. Visa la un asemenea meci precum acesta cu Braga" - Daily Record, cotidian scoțian

„Hagi a fost sclipitor. Câteva momente de geniu, de clasă pură, la primul său meci european pentru Rangers. A declanșat comeback-ul cu un super gol individual și l-a desăvârșit cu un șut deviat victorios" - The Scottish Sun, cotidian scoțian

„Genă de geniu. Unde e Ianis Hagi e speranță!
„Genă de geniu. Unde e Ianis Hagi e speranță!
„Genă de geniu. Unde e Ianis Hagi e speranță!

CITEȘTE ȘI:

Ianis Hagi Mania » Fanii lui Rangers, în delir! Au apărut primele pariuri: „Va fi Hagi jr. primul român care cucerește Balonul de Aur?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (22)
blatistudinovidiu
blatistudinovidiu  •  21 Februarie 2020, 16:55

Cucerind cupa UEFA fără el in teren...

grande.balaci
grande.balaci  •  21 Februarie 2020, 15:30

Bravo Ianis o seara perfecta pentru tine,felicitari ,avem nevoie de jucatori in forma pentru meciul(meciurile)de baraj!In cea ce priveste analiza critica a anumitor personaje.....nu urmariti evolutia lui(probabil Giga nu da dreptul sa aiba o presa buna).

 •  21 Februarie 2020, 14:26

Stiucan sa *** la golul 3 de aia a luat asa mult sa bage un articol

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează