INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA

Georgievski e fan Liverpool: "Visez să joc cu Steaua pe Anfield şi să ajung în finala Europa League"

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 decembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 14 decembrie 2012 23:41

Daniel Georgievski, fundaşul Stelei, a dezvăluit care este echipa lui preferată şi pe ce stadion îşi doreşte să joace în drumul echipei sale pînă în finala Europa League.

Sincer să vă spun, iubesc Liverpool de cînd sunt mic. Ar fi un vis pentru mine să merg pe Anfield, iar dacă asta se va întîmpla, se va întîmpla. Eu voi juca pentru Steaua, nu pentru Liverpool. Chiar nu contează. Orice echipă va fi, va fi una mare.

Sper să prind finala. Asta în funcţie de cît de departe vom ajunge, dar eu voi fi bine. Orice e posibil în fotbal. Dacă noi continuăm să jucăm la fel, cred că putem ajunge departe în Europa League”, a spus Daniel Georgievski la Dolce Sport.

Macedoneanul de 24 de ani s-a accidentat la meciul cu CS Severin şi va rata meciurile din "şaisprezecimile" Europa League.

Playtech: Ce se va întâmpla cu Reghe și iubita lui, în viitorul apropiat. O femeie celebră a dezvăluit tot


Comentarii (8)
cfrclujole
cfrclujole  •  13 Ianuarie 2013, 22:09

kjghgh

cfrclujole
cfrclujole  •  13 Ianuarie 2013, 22:09

gjdjsjd

silviu74
silviu74  •  15 Decembrie 2012, 08:10
Postat de timarhac pe 14 Decembrie 2012, 23:22

Georgievski tata... esti pe lista. Cum sa-ti doresti asa ceva? Nu ti-au povestit colegi tai ce au patit pa Anfield?

ce a patit steaua pe anfild??? a pierdut de 2 ori la un gol diferenta cu o echipa liverpool plina de vedete nu de rezervele rezervelor ca MANCHESTER UNITED! MAI BINE ATI LASA STEAUA IN PACE SI VA-TI VEDEA DE GUNOIUL VOSTRU DE ECHIPA!!! APROPO, U CLUJ RETROGRADEAZA SI VA TREBUI SA VA CAUTATI ALTA ECHIPA CARE SA VA BAGE TITLURI IN BUZUNAR !! FARA PUNCTELE CADOU DE LA U CLUJ NU ATI FI CASTIGAT NICI UN TITLU! CIOCU MIC!!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează