INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VIITORUL - ANTWERP

VIITORUL - ANTWERP // Gică Hagi și Ladislau Boloni, față-n față după războiul declarațiilor: „Ce a câștigat? Nu e nici măcar în Top 50” vs. „Îi ia 4 zile să-mi citească CV-ul”

Gică Hagi
Gică Hagi

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 iunie 2019 16:31

Viitorul și Antwerp se vor duela în turul II al Europa League. Înfruntarea îi va pune față în față pe Gică Hagi și Ladislau Boloni, antrenorii care s-au contrat dur la începutul anului.

  • meciul tur: 25 iulie: Antwerp - Viitorul
  • 1 august: Viitorul - Antwerp

Întâlnirea dintre Ladislau Boloni și Gică Hagi ar putea fi una cu scântei, după declarațiile acide date de cei doi foști selecționeri în iarnă.

Totul a pornit de la un interviu acordat de Ladislau Boloni pentru Gazeta Sporturilor, în ianuarie 2019, în care vorbea despre antrenorul Viitorului: „Eu cred că pe Nadia nimeni, în niciun domeniu sportiv, nu poate s-o atingă! Ca performanță, pentru ceea ce a adus în lume. Era ceva unic. Hagi ce a câștigat? Hagi e puțin peste toți, dar nu top 50 european. Noi avem această foame, avem nevoie nu de idoli, ci de Dumnezei, de „Regi”, de „Briliante”, de nu știu cine, voi le creați, iar alții acceptă. ”

„Doar am citit despre Ianis Hagi, nu duce el fotbalul mai departe”Ladislau Boloni

GicĂ Hagi: „Să-mi dea mail-ul să îi trimit cv-ul”

Replica lui Gică Hagi a fost la fel de dură precum declarația dată inițial de Ladislau Boloni.

Nu ştie că sunt în primii 100 din lume din toate timpurile? Sunt? E statistică! Îi dau CV-ul să-l citească. Cred că îi trebuie vreo 4 zile. Poate a uitat. Stăm prin Belgia şi vorbim de România! Să-mi dea e-mailul şi îi trimit să citească. Cred că se plictiseşte, să vadă ce am câştigat ca jucător. Şi ca antrenor am început treaba, muncesc!

Un coleg foarte bun, un jucător mare. Cred că a fost o zi mai neinspirată a lui, dacă a pomenit de mine. Îi doresc sănătate în rest. E opinia lui, da. Dar a greşit!”, a spus atunci Gică Hagi.

Citește și:

Hagi vs. Boloni! Viitorul o înfruntă pe Antwerp în turul II al Europa League! Totul despre echipa belgiană

Prima reacție, după tragerea la sorți » Cristian Bivolaru: „Cred că nici Boloni nu e foarte încântat că ne întâlnește pe noi”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
supereduardo10
supereduardo10  •  20 Iunie 2019, 09:11

Este nedrept sa facem comparatii intre sporturi...apoi locul 1 mondial in gimnsatica cu locul 6 momdial in forbal , nu stiu cum poti sa comparI. Comapri cu notorietatea si Hagi si NadiA sunt la fel de cunoscuti in lume. Ce A facut Hagi? a incantata o planeta intreaga, miliarde de telespectatori a dat un gol cercetat de NASA. . Ce a facut Nadia? A uimit o planeta prin executiile ei A OBTINUT PRIMA NOTA DE 10 DIN LUME, dar ca audienta cred ca Hagi o depaseste pri prizma sportuLui practicat. Prin urmare cei doi sunt comparabili, acum pe langa aceste argumente adaugati cuvantul Beloni ..... :))) Eu sunt Rapidist pe Hagi il iubesc ca fotbalist il pun alaturi de Maradona si Pele. Ca antrenor nu-l suport pt manevrele si balturile pe care le face cu Viitorul.

193893057647314
Bjorn Larsson  •  20 Iunie 2019, 02:42

Boloni a fost un jucator bun si muncitor, dar nu a avut niciodata in viata lui valoarea si calitatile lui Gica Hagi, Boloni vorbeste doar din invidie, e chestia cu capra vecinului.

duffyduck
duffyduck  •  20 Iunie 2019, 02:19

Boloni a zis super bine ce a zis. Problema e ca el s-a referit la ziarsti, iar acestia au dat-o spre Hagi, ca sa scoata rating. Nu Hagi si-a spus singur Rege, si nu jucatorii si-au spus singuri "Generatia de aur". Normal ca faultezi grav logica daca spui "aur" cuiva care n-a luat niciodata medalia de aur. Si intr-adevar, Nadia Comaneci a reinventat un sport (tabela nici nu stia sa arate nota 10 pana la ea) - Hagi ce a reinventat?

Vezi toate comentariile (33)
Comentează