INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB

Gigi Becali a dat ordin! Primă specială pentru jucători + ce i-a dictat lui Dică

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 noiembrie 2017 19:43

Gigi Becali a anunțat ce tactică vrea Nicolae Dică să adopte pentru meciul de mâine cu Viktoria Plzen. Partida va începe la ora 20:00, în direct la TV Digi Sport, Telekom Sport, Look și liveTEXT pe GSP.RO. 

Patronul roș-albaștrilor i-a ceruit lui Nicolae Dică să nu-l scoată din lot pe Constantin Budescu, pentru că vrea ca FCSB să câștige acest meci. Mai mult, ProTV anunță că jucătorii vor avea o primă de 5000 de euro pentru un succes în acest joc. 

"Dică îmi spusese că vrea să lase acasă câțiva jucători, ca să îi avem odihniți pentru campionat și eu am fost de acord. Mi-a spus de Pintilii, Teixeira. O singură obiecție am avut: i-am spus că vreau ca Budescu să fie în lot, că vreau să câștigăm meciul ăsta, dacă avem nevoie de el.

A zis: 'Bine, dacă dumneavoastră vreți, atunci îl ținem pe Budescu în lot. Budescu e calul de bătaie, nu se odihnește niciodată. El tot timpul trebuie să fie în priză. El este generalul de război care nu are voie să lipsească. Îl decapitez și pe el, dacă greșește, îți dai seama. Glumesc cu el", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează