INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  TWENTE - STEAUA, JOI, ORA 20:00, PRO TV

Gigi Becali: "Cu Bergodi nu cream nici o ocazie.. Nu-l mai ia nimeni în România!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 octombrie 2009 00:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, a lansat un nou atac la adresa fostului antrenor al grupării din Ghencea, Cristiano Bergodi, şi spune că italianul nu va mai fi angajat de nici o echipă din România. Becali dezvăluie că Ioan Andone va fi noul tehnician al lui Dinamo, Dario Bonetti urmînd să fie demis în următoarele zile.

"Cîştigăm toate meciurile pînă la final, Twente nu e o echipă care să ne poată bate pe noi în Ghencea. Văd echipa cum creşte, simt cînd am forţă, cu Bergodi nu aveam. Nu cream nici o ocazie, acum am ratat 3 sau 4 ocazii, am ratat incredibil. Să meargă Cristiano la Dinamo?

Nu stă nici 3 zile acolo. Borcea îl ia pe Andone, eu ştiu, Cristi e prietenul meu. Pe Bergodi nu-l mai ia nimeni în România, mai stă puţin poate Ion Marin la Dinamo şi apoi vine Andone. Nu e bine pentru Steaua să plece Bonetti, e bine să rămînă pentru că e un antrenor foarte bun, creşte competiţia cu el", a spus Becali.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
suceava64
suceava64  •  02 Octombrie 2009, 19:27

ciobanul iar vorbeste cu gura plina de branza

raszvan
raszvan  •  02 Octombrie 2009, 19:13

ba baieti pe voi cum va angajeaza astia la ziar? din fosti mineri retrasi sau nu e musai sa stii romana la angajare ? se zice "creea"....of of of

 •  02 Octombrie 2009, 18:11

Inapoi la mioarele si specula cu terenuri maestre, ca ne-am saturat de tine in fotbal. Nu-ti face griji, vor continua destui sa se uite in gura ta si fara Steaua, esti capabil sa aberezi in orice domeniu. Stelistii nu te mai suporta, in timp ai reusit sa distrugi orice jucator, antrenor sau legenda de la echipa. MARS AFARA!!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează