INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ŢSKA SOFIA - STEAUA

Giovani e de partea patronului lui ŢSKA: "Sînt declaraţii normale" :)

Giovani Becali
Giovani Becali

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 august 2011 00:00 / Actualizat sambata, 20 august 2011 23:15

Vărul lui Gigi Becali, Giovani, a comentat şi el afirmaţiile patronului bulgarilor de la ŢSKA. CITEŞTE AICI AFIRMAŢIILE INCREDIBILE ALE LUI DIMITAR BORISOV!

"Rromii se confundă cu românii. Şi în meciurile internaţionale cînd jucăm scrie "ROM", prescurtat.

Borisov e un patron care 7.000 de angajaţi şi are 3.500 dintre aceştia tuciurii. Care e problema? Nici Bănel Nicoliţă, nici Ilie Dumitrescu nu s-au supărat vreodată cînd s-a spus despre ei că sînt ţigani.

Sînt declaraţii normale, au făcut Moratti şi Berlusconi declaraţii la care nu se aştepta nimeni. Ce, Gigi Becali nu a zis de Zicu că nu o să mişte, că o să îl omoare?", a spus Giovani Becali la GSP TV.

Steaua a învins în manşa tur a play-off-ului Europa League, scor 2-0, echipa bulgară ŢSKA Sofia. Returul este programat joia viitoare, la Sofia.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (31)
tristar
tristar  •  21 August 2011, 19:05

Numai un do_bi_toc bisnitar precum Giovani Becali poate confunda românii cu tziganii! Pe langa faptul ca e incult, mai e si tradator. Si-a tradat varul fara nici un fel de scrupule pentru un comision tatatabalgaresc. Rusineee, mârlane! N-a adus nici un jucator la Steaua de cand cocheteaza din nou cu Gigi! E dinamovist sadea, doar nu o intari Steaua! Un nemernic, care merita scuipatul ala dat ziaristului intre ochi!

horatiu71ro
horatiu71ro  •  21 August 2011, 16:38

ei sunt mai tigani ca noi.ei sau luat dupa sarbi. orase ca stara zagora, targoviste, plovdiv ,peven ,montana sunt pline de tigani.procentajul la ei e mai mare ca la noi.ei au inklusiv si tiganii turcivezi targoviste ,cine nu stie sa se intereseze,in plus sunt si muritori de foame ,norocul lor se numeste turismul romanesc si inmatriculariele de masini din romania la ei , ca bonus mai ciordesc cate 2-3 masini de la turistii romani pe saptamana,hoti si foarte multi prosti. si dupa ce ca sunt prosti mai sunt si ai dracului ,in plus unul din sofia arata la fel ca unul de la noi de la zavoaia sau tunari ,sa ma scuze persoanele din aceste localitati. vina noastra e a mass-mediei ca ii tot ridica

ciocaneanu
ciocaneanu  •  21 August 2011, 14:42

Felicit pe oricine - dar mai ales orice jurnalist - care ii cere parerea lui Jovani Bilet in legatura cu chestiuni de bun simt, educatie, bun gust, rafinament, etc. Romania a ajuns unde a ajuns pt. ca in loc sa-i puna pe ciobani la locul lor, multi din mass media s-au lasat cumparati si au redus cerintele minime ca sa fie si ai lui Becali de "salon". Rezultatul e ca in loc de multumiri, jurnalistii sint acum injurati si scuipati live pe sticla si tuturor li se pare ceva normal, la fel de normal ca declaratiile zarzavagiului !

Vezi toate comentariile (31)
Comentează