INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA - SALZBURG

Giuleştiul revine în cupele europene! Terenul Rapidului, gazdă pentru Salzburg

Articol de GSP - Publicat marti, 30 septembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 02 octombrie 2014 21:01

Stadionul din Giuleşti va fi gazdă pentru antrenamentele lui Red Bull Salzburg de dinaintea partidei din Europa League cu Astra.

Campioana Austriei se va pregăti în dimineaţa meciului cu giurgiuvenii pe arena giuleştenilor. Adi Hutter, tehnicianul lui Salzburg, va începe antrenamentul la ora 11:00.

Adversara Astrei ocupă poziţia a doua în campionatul din Austria, cu 21 de puncte după primele 10 etape, şi este la 3 lungimi în spatele liderului AC Wolfsberger. În Grupa D din Europa League, Astra este ultima, după înfrîngerea din debutul competiţiei în faţa lui Dinamo Zagreb, scor 5-1.

Astra Giurgiu va întîlni Red Bull Salzburg, joi, de la ora 22:00, în direct pe Digisport, Dolcesport şi liveTEXT pe GSP.RO.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
celtics
celtics  •  30 Septembrie 2014, 20:57

ciudat cum stiti voi cum miroase stadionul nostru...ultimata data cand ati calcat in grant ati simtit mirosul bastoanelor pe cocoasa....de atunci a inceput sa ' miroasa ' stadionul si n ati mai vrut sa calcati pe el =))))))

khal_37
khal_37  •  30 Septembrie 2014, 19:23

au reconstruit ţîg@nyy stadionul? In poza pare nou nout...in realitate e o ruina purulenta si rau mirositoare

solomon_i
solomon_i  •  30 Septembrie 2014, 18:45

Mare motiv de bucurie pentru giulesteni, nimic de zis....!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează