INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GUIMARAES - FCSB 1-0

GUIMARAES - FCSB 1-0 // Gigi Becali, monolog după eliminarea din Europa: „Vina e a mea. Poate e nevoie să mă las”

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 august 2019 00:35

FCSB a ratat pentru al doilea an consecutiv calificarea în grupele Europa League, după 0-1 cu Guimaraes, în returul play-off-ului, iar Gigi Becali și-a exprimat gândurile după meci.

Vezi AICI desfășurarea partidei 

„ Problema este toată echipa. Avem o echipă de băieți, nu de bărbați. Păi dacă îi prindea CFR pe ăștia, le dădea șanse? Uitați-vă la kilometrii lui Tănase și ai lui Coman și asta spune totul. Cred că e chestie de pregătire. Ei nu sunt pregătiți și nu au curaj să se arate.

Eu sunt de vină, pentru că trebuia să mă interesez de mai devreme, de când îmi spunea Ilie Dumitrescu că n-am preparator. Nu are rost să dau vina pe unul și pe altul. Eu sunt vinovat, răspund eu. Ce să mai salvez acum? Gata, acum asta este. 

Eu vă întreb pe voi și o să îi întreb pe ei: voi aveți 15 mii salariu și ei au câte 3 mii. Toți jucătorii de aici sunt jucători care au costat bani mulți și au salarii mari. Să joace fotbal! Pentru mine fotbalul e o afacere și o distracție. Nu e problema mea că Tănase și Coman dorm pe teren. Să rămână în România!

Măi, copii, asta e problema? A murit cineva? Am pierdut un meci de fotbal, am ieșit din Europa, am luat 1 milion de euro. Atât am luat, nu e bine un milion de euro? Dacă nu a fost să fie, ce să facem? Acum ne axăm pe campionat. Pintilii, dacă joacă așa cu kilogramele astea, mai bine să se lase. Nu mă afectează în niciun fel, pentru că am vreo 7-8 milioane bugetul. Dă-l tu gratis acum pe Coman sau pe Tănase! Păi cine îi ia? Noi am jucat cu echipe mari, Real Madrid, Chelsea, bă, dar atât de adormiți pe teren nu am fost niciodată! Am jucat și cu City și nu am fost atât de slabi, să nu poți să dai 2-3 pase!

Bogdan Vintilă nu are el vină, a venit de 3 zile. Cei ce se bucură se bucură degeaba împotriva mea, pentru că eu am luat 1 milion de euro. Să se gândească, ei au 1 milion? Să nu credeți că eu stau acum să îngenunchez în fața dușmanilor mei. 

Am o echipă care trage la campionat acum. Vina e a mea, îmi asum eu vina, nu dau vina pe nimeni. A fost lipsă de profesionalism în conducere, altfel nu se explică.  M-au mulțumit Planic și cu Panțîru, care și-a dat viața, nu ai ce să le reproșezi. Cine altcineva? O să plece cine trebuie să plece. Ce avem nevoie de atâția jucători. De exemplu, Marc, polonezul, Belu, chiar și Salomao pot să plece. Avem prea mulți jucători. 

I-am luat pentru că aveam mulți accidentați și cu gândul că ne calificăm în grupe. Acum, ce să faci cu ei? Nu mă bag în staff. Vintilă să facă. A adus el preparator fizic. Dacă jucăm ca astăzi, dacă nu schimbăm atitudinea, nu prindem play-off-ul. La fotbal trebuie să joci bărbătește, nu băiețește. Cu siguanță că este o pedeapsă de Sus. Domnul știe de ce. Poate e mai bine așa pentru mine. Poate nu trebuie să mă calific și să iau campionatul la anul. Poate e nevoie să mă las, poate îmi dă Domnul semne și atunci o să mă las. Nu mă întreabă Hristos la judecată dacă m-am calificat în grupele Europa League”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

Și-a cerut scuze față de portughezi

După ce echipa lor a înscris, ultrașii lui Guimaraes au făcut semne cu degetul la gât, referitoare la declarația lui Gigi Becali, care a spus că își taie capul dacă portughezii marchează. Aceștia au întrebat către jurnaliștii români „Unde e Becali?” și au afișat un banner pe care scria „Taie-ți capul, idiotule!” (Vezi AICI FOTO). Finanțatorul FCSB a ținut să își ceară scuze față de portughezi.

„Eu vreau să îmi cer scuze față de cei de la Guimaraes, pentru că nu am crezut. Nu sunt extraordinari, dar am fost noi prea slabi. Ei au dreptate, aici (râde). Ei trebuie să mă ierte. Ei nu au știut ce înseamnă jargonul ăsta și Dumnezeu m-a smerit. 

Eu nu știam că o să ajungă la ei, eu am spus-o pentru noi. Ce au jucat ei la București așa arăta. Dacă noi am fost atât de slabi, acum ce să faci? Nu se poate juca cu copii d-ăștia. Florinel Coman, praf! Ce ar fi făcut Viitorul sau Craiova cu echipa asta? Se calificau 100%. Asta nu e o echipă care să pună probleme. Noi am fost foarte slabi. Eu credeam că nu o să treacă de centrul terenului”, a spus Gigi Becali. 

VEZI ȘI:

GUIMARAES - FCSB // GALERIE FOTO Imagini incredibile la pauză! » Dacian Nastai dădea indicații unor jucători dezorientați, în timp ce Bogdan Vintilă își făcea cruce pe margine! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (104)
1000833093403035
Bolon Yokte  •  30 August 2019, 11:36

Deci portughezii au voie sa scrie de jijik că e ***! Și voi preluați și publicați!Noi aici nu avem voie ! Ca voi cenzurati tot! Ăsta e un ***! Daca lasa antrenorii sa-și faca treaba se califica si anul trecut in grupe si anul ăsta! Anul trecut ca l-a bagat pe mucea ala in poarta care singur aiurea si neprovocat a cauzat eliminarea FCSB.Iar anul ăsta sa bagat becali mare antrenor peste toți iar rezultatul e asta-NECALIFICAREA! Pt. ca gigi e antifotbal așa cum a zis Piți!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

351270799009872
Gheorghe Bilciurescu  •  30 August 2019, 10:55

BAI FRATILOR PENTRU UN CLIMAT SANATOS FOTBALULUI ROMANESC ,FEDERATIE,LIGA,OAMENI DE FOOTBAL SUPORTERI,HAIDETI SA FACEM O PETITIE ,PRIN CARE SA CEREM ACESTUI IUDA SA PLECE DIN ACEST FENOMEN!!!!!!

cipinho79
cipinho79  •  30 August 2019, 10:47

ia-ti tata un manager adevarat si lasa-l sa-si faca treaba de la A la Z. un patron n-are ce cauta in iarba, doar Hagi e exceptia de la regula ;) intreaga tactica e falimentara: - nu faci misto de adversar cu afirmatii stupide ca e posibil sa te faci de *** (o declaratie de complezenta face infinit mai mult) - nu critici proprii jucatori in public ca nu-ti mai joaca bine in veci (poti sa-i convoci la un bilateral sa le zici personal ce-ai de zis) - nu subminezi autoritatea antrenorului (poti sa-si sugerezi o schimbare dar discret iar decizia sa ramana la latitudinea antrenorului) - nu cumperi jucatori ca pe o jucarie, o pastrezi 2 zile apoi te plictisesti si o vinzi devalorizata

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (104)
Comentează