INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GUIMARAES - FCSB

GUIMARAES - FCSB // Gică Popescu, dezamăgit: „Aș fi preferat un campionat cu Steaua la vârful clasamentului”

Articol de GSP - Publicat joi, 29 august 2019 17:40

Gică Popescu (51 de ani), președintele Viitorului, a comentat situația dramatică în care se află FCSB, acum pe ultimul loc în Liga 1, și a explicat de ce și-ar fi dorit ca roș-albaștrii să se afle la polul opus. 

  • Guimaraes - FCSB se joacă azi de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Pro TV.  
  • În tur, cele două echipe au terminat la egalitate, scor 0-0. 
  • Învingătoarea din Portugalia va accede în grupele Europa League.

„Nu ştiu ce se întâmplă la Steaua şi nu este treaba mea ce se întâmplă acolo. Eu, sincer, aş fi preferat un campionat cu Steaua la vârful clasamentului, pentru că face campionatul mult mai interesant şi e bine pentru public, pentru televiziuni, pentru toată lumea ca echipele de tradiţie să fie cât mai bine situate în clasament. Dau o emulaţie importantă în rândul suporterilor”, a spus Gică Popescu, la TV Telekom Sport.

O compară pe FCSB cu Atletico Madrid

Gică Popescu a făcut și o comparație inedită legată de organizarea clubului FCSB. Acesta a asemănat situația vicecampioanei cu cea de la Atletico Madrid, de pe vremea când el juca la Barcelona (1995-1997).

„Îmi aduc aminte când jucam în Spania, Atletico Madrid a câştigat campionatul şi la doi ani de zile, cu acelaşi lot, a retrogradat în liga a doua, deci sunt momente pe care dacă nu le gestionezi cum trebuie pot provoca astfel de situaţii. Este un club privat, fiecare îşi gestionează afacerea privată cum consideră. Nu este treaba mea ce se întâmplă la alte cluburi”, a spus Gică Popescu.

„FCSB se poate califica în grupe”

În ceea ce privește meciul retur cu Vitoria Guimaraes, Gică Popescu este încrezător că FCSB, sub comanda lui Bogdan Vintilă, poate obține victoria în Portugalia și, implicit, calificarea în grupele Europa League. 

Eu cred că are această capacitate, pentru că Steaua a arătat diferit în cele două competiţii, campionat şi cupele europene. Este o echipă, în ciuda rezultatelor interne, cu foarte mulţi jucători de calitate, cu jucători care au această capacitate să joace bine şi să treacă de o echipă precum portughezii din seara aceasta”, a declarat Gică Popescu. 

VEZI ȘI:

GUIMARAES - FCSB // Calcule: FCSB are nevoie de 3 surprize pentru a avansa în urna a doua din Europa League » Cum arată grupele infernale și cele abordabile

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
173709053788855
Mircea Puran  •  30 August 2019, 01:22
Postat de Mircea Puran pe 30 August 2019, 01:19

Lasa, nu-i nimic, face celalalt Gica o omenie si revine usurel Steaua. Pacat insa ca cfr nu va pune botul. :)

Pardon, FCSB. Iertati-ma :/

173709053788855
Mircea Puran  •  30 August 2019, 01:19

Lasa, nu-i nimic, face celalalt Gica o omenie si revine usurel Steaua. Pacat insa ca cfr nu va pune botul. :)

cris4co
cris4co  •  30 August 2019, 00:42

S-a inselat...

Vezi toate comentariile (22)
Comentează